dilluns, 27 de juny del 2011

PRESA DE POSSESSIÓ 11-6-2011 REGIDOR DE CUPA: PAU CASTANYER


JURAMENT
Sí, prometo servir al poble que m’ha elegit i és l’únic dipositari de sobirania.
JUSTIFICACIÓ DE VOT:
Primer de tot CUPA voldria agrair el suport rebut pels nostres votants, que han dipositat la seva confiança en l'única candidatura que aposta clarament per una sortida responsable de la crisi, aportant alternatives d’organització i posant sempre els valors col·lectius per davant dels individuals. També, aprofitar l’avinentesa per reconèixer i acceptar la decisió del poble, que ha dotat d’una amplia majoria el grup d’Entesa.
Però per coherència i respecte als nostres valors, aquets valors d’esquerres que continuem defensant, la solidaritat, l’honestedat, el compromís nacional, i la defensa dels drets de totes les persones que viuen a Arbúcies, no podem votar a favor d’un alcalde, que des del primer dia a utilitzat la demagògia i l’engany, per atraure a votants. És ben cert que li ha sortit bé. Però no podem donar suport a unes propostes basades en un sistema, que com deixa clar la crisis, només afavoreix a uns pocs i perjudica a la majoria. No és temps de dir el què la gent vol escoltar. No és temps de copets a l’esquena. No és temps de grans promeses irrealitzables, no és temps de grans obres. És temps de sinceritat, d’honestedat, de transparència, de cohesió social, d’arromangar-se i de proposar alternatives al sistema capitalista, de crear noves formes d’organització col·lectiva, i sobretot, és temps de crear una societat igualitària, que defensi els drets de totes les persones, i que ens permeti sortir de la crisi d’una forma responsable, sense cometre els errors del passat que han portat a aquesta societat, basada en un sistema individualista, a submergir-se en aquesta profunda crisi. Aquestes propostes no apareixen per enlloc en el programa d’Entesa.
Per aquestes raons, la CUPA ha votat en blanc.
VISCA ARBÚCIES, I VISCA LA TERRA

10 comentaris:

CUPA Arbúcies ha dit...

15486

Anònim ha dit...

no penseu dir res de l'hiperincrement dels sous dels polítics d'arbúcies? Ni fer-ne campanya ni publicitat?
Que no estava arruinat l'ajuntamnet?

Persona PreoCUPAda ha dit...

Com pots suposar som molts els que ho veiem malament. No és pas CUPA qui ho ha fet. Potser no saps que quan CUPA governava l'alcalde a dedicació complerta cobraba un sou d'oficial de primera, pertant el d'un obrer qualificat i no d'un directiu. I en els seus inici, quan feia de flequer , ni això, i no és que es dediqués mésnys a l'Ajuntament. I crec que elmés importatn, es guanyava elsou. Cert és que els darrers anys la dedicació ja no eraproporcional, segurament calia renovació. Però dintre delsprincipis de CUPA.
Anònim, no pretenc convencer-te de res perquè sospitu que teu sou deu ser prou proper al de directiu perquè si estéssis a l'atur ja tindries temps tu de fer campanya i publicitat. O t'apuntaries a CUPA per retornar a vells principis que no ens haurien portat a una crisi que no té futur.

Per seguir la conversa, aniria bé que fessis servir pseudònm o nik perquè si n,o em fas respondre segons el to que interpreto d'aquest i altres anònims...

Perquè si fossis simpatitzantde cupa, hauria errat la manera de contestar-te .
de totes maneres, gràcies pel comentari i estimular-me a destapar veritats positives oblidades

Anònim ha dit...

Sempre vanagloriant els temps passats i fent prediccions sobre el que hagués passat si... em recorda bastant l'actitud d'un ckub de futbol de la capital del país veí.
En quan a la dedicació m'agraden les teves frases del final i crec recordar que es passava més mesos al seu país d'adopció que al del seu cor.
En quan al sou, 250.000 pessetes penso que corresponien al sou d'un professor de secundària i no a un obrer en aquelles èpoques remotes.
Anem al meu sou: net serien entre 1900-2000 després de la rebaixa que m'han fet, això correspon a fer nits, caps de setmana i festius sense excuses i a tenir un plus de perillositat i penositat. Segurament s'asseblarà al d'un obrer d'una química amb horaris semblats... Ah i quan tinc descans haig d'anar a judicis que no tinc planificats. Ja veus quin sou de directiu, a més el meu és public.
Pensa tb que gràcies a aquest sou pago religiosament un 19% d'IRPF, i no tinc dret a beques ni a cap ajuda de res pq sobrepasso els límits. Mai m'he queixat!
Ah, seguidor de CUPA sempre n'he estat i en seré fins que desaparegui. Em caieu bé, una altre cosa és ser-ne simpatitzant ho tinc prohibit per Llei igual que d'altres drets.

Ramon

Persona PreoCUPAda ha dit...

Benvolgut Ramon (suposo també anònim del dia 6)

1 A l'actualitat del Baix Montseny hi ha la posició del regidor de CUPA al ple.

2. Si miro el passat és per posar-lo d'exemple (menys imperfecte que el d'ara) de futur.

3. Si les teves intervencions són per estimular CUPA i no per desqualificar-la em sembla molt bé.

4. La meva posició no és la "oficial" de cupa ni molt menys. Ni tan sols visc els intríngulis interns que hi ha a qualsevol grup humà.

Anònim ha dit...

Em sap greu Persona PreoCUPAda però no sóc la mateixa persona, però m'he sentit aludit pel teu comentari perquè sempre he escrit de forma anòmima i pel que li has comentat a l'anterior blocaire que crec com has dit que el que vol és estimular-vos. La última pregunta que fa el que ha obert el tema si que m'inquieta. L'Ajuntament està arruinat?

Fins aviat.
Ramon (segueixo pagant impostos per mantenir inútils i hipotecats)

Persona PreoCUPAda ha dit...

Elfuncionament general de les finances és el que no funciona. Els estats,els EUA,fins i tot,demanen poder tenir més deute. Què voldir aixó. Jugar amb diners que no existeixen,que shan de tornar en un futur, que ara ja no hi ha confiança... ELs economistes de HArward (com a sicaris del "mercat"ens han ben fotut(i ara tenimun conseller d'economia que n'ha sigut professor, "el millor")

I mentrestant elsajuntamentssón elsdarrers "monus".

L'endeutament d'ARbúcies no és dels més alts. En aquests darrers 8 anys ha pujat molt tot i els ingressos de la bonança.
VEurem...

Anònim ha dit...

Hem de veure com conclou el deute circulant, perquè a proveïdors segons diu l'alcalde al punt es de 3,5 milions.

Anònim ha dit...

Ho diu l'Alcalde per què segons tinc entés, ho diu la auditoria que van encarregar els d'ERC.

Anònim ha dit...

Extret del Blog d'Arbúcies Futur, sembla que torna a funcionar.


Anem per feina.

Ui, aquest "slogan" es el subtítol d'un altre blog d'Arbúcies. El tindran registrat? Espero que no perquè si no, no tardaran prou a difondre que en Jordi Serradó, a més de tindre cua i fer pudor de sofre, ara plagia. O molt pitjor serà si els he de pagar drets d'autor.

Després de les eleccions del 2007 vaig engegar aquest blog, va ser una iniciativa pròpia i TOTS els temes que he encetat també per bé o per mal han sigut a criteri exclusivament meu.

Per sortit de tot dubte, més enllà de tindre la sort d'anar de suplent a la llista d'Entesa del 2007, la meva vinculació amb l'equip que forma Entesa, els seus regidors i la pròpia permanent del grup, l'únic que m'hi lliga es una cordial amistat.

Però d'igual manera que durant la legislatura anterior vaig carregar contra CUPA, quan es varen empassar el "Pitx&Put" o amb el PSC-PSOE quan va haver-hi la fugida de'n Toni Mora...vaig carregar fort. No es pot dir que només ho he fet fent llenya d'Esquerra.

Perquè quan hi hagut comentaris anònims contra meu o contra la gent de l'equip d'Entesa, que n'hi han hagut i forces d'anònims i darrerament un enllaç a un "wiki-site" tampoc han sigut borrats.

Però el tema que m'agrada es el que segueix:

Si hem permeteu faig un petit anàlisis de com han evolucionat els vots a les municipals del 2003 al 2011 dintre dels 5 grups que tenen representació al nostre consistori.

Eleccions 2003............2007..............2011

CiU ..........282.............137...............640 +227%
Cupa........836.............400...............189 -77%
Entesa........................912..............1278 +39%
Esquerra.1114.............844...............301 -73%
PSOE..........................287...............178 -38%

Respecte a CiU, la renovació produïda a les seves files els ha donat una gran empenta. Fent de simples espectadors aquesta legislatura estaran sempre en una posició prou digna.

Entesa li toca fer govern en un moment que per un costat no tenim ingressos, per altre costat entre les Naus Ayats, Can Delfí i altres que pengen...tenim que endeutar-nos més si volem que no es perdin les subvencions. De molt mal triar. Per-tant ara que governa caldrà triar i qui tria la pot errar.

Respecte Esquerra, varen fer govern amb un 34% dels vots al 2003. Pel 2007 varen baixar a un 28%, però varen aconseguir novament ser govern. Però sembla que la baixada als actuals 10% de vots, es en gran part culpa meva, per les mentides que s'han vessat des d'aquest blog.

No serà que dos governs amb minoria i amb uns pactes molt complexos a la segona legislatura, no han portat a perdre la confiança per part dels seus antics votants?

Si Entesa fa un govern amb plens municipals cada 3 mesos i realment regit a cop de decret d'alcaldia i amb alguns regidors amb poca presencia al consistori, segur que la propera legislatura els vilatans faran que el seu vot giri de sentit. I això es el que hem viscut amb el resultat d'Esquerra.

CUPA ha de pair doblement, per un costat el fet d'entregar el govern a Esquerra ara fa 4 anys i per altre costat el canvi generacional.

El PSC-PSOE ha caigut fortament en vots, si es descuida l'atrapa en Rafel Ribera de PxC.

Segueixo amb aquest blog fins que hem sembli i d'acomiadar-se a la francesa, a la belga o a la Murciana ho faré quan ho cregui oportú i segur que no li donaré cap explicació ni als Sr. d'Esquerra, com tampoc ho faré als d'Entesa.

Salutacions.

Jordi@