dimarts, 24 de maig del 2011

RESULTATS ELECTORALS

El regidor electe de CUPA, que representarà els nostres principis i defensarà el nostre programa.    VEGEU TOT EL NOU CONSISTORI AL DIARI EL PUNT
Gràcies, 
189 gràcies per la vostra confiança.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

14724le

Jordi Auladell ha dit...

Sempre que he escrit als blogs ho he fet signant, ara també. No recordo quan vaig escriure per primer cop, però fàcilment farà 3 anys. Vaig deixar de fer-ho poc després per la covardia de molts anòmims, us animo a que sigueu valents i signeu el que s’escriu.
Primer de tot felicitar a l’Entesa per uns resultats electorals impressionants, una majoria absoluta amb la quantitat de candidatures que es presentaven no semblava que estigués a l’abast de cap partit polític. També esperar que en Pere tingui sort i sigui un bon alcalde pel poble. Li ho desitjo sincerament.
Segon animar a la gent de CUPA, sobretot als qui han encapçalat la llista per la seva valentía i decisió, després d’uns resultats dolents, dels que me’n sento del tot responsable. Però tinc la convicció que hem treballat molt i de manera honesta, ho hem fet aquests 4 darrers anys i durant els 32 anys de CUPA a la vida municipal.
No crec que sigui el moment de retrets, mal perdre o mal guanyar. El poble ha parlat i ho ha fet de manera clara. I ho fa cada 4 anys, pot passar però que els que estem més directament implicats no haguem sabut entendre o interpretar el missatge de les urnes. Cal acceptar els resultats, assumir-los, felicitar als guanyadors i esperar que els nous regidors tinguin més encert que els que hi hem estat els darrers 4 anys.
La situació econòmica és complicada, cal unió i treball conjunt per intentar superar-ho. Ens esperen 4 anys difícils, però tinc la confiança que ho aconseguirem.
Visca Arbúcies!
Jordi Auladell i Colomer
Regidor de CUPA a l’Ajuntament d’Arbúcies (2007-2011).

Francmirador ha dit...

Resposta a un comentari anònim d'arbuciesfutur.

Jo crec que l'Entesa ha de governar sola. En els seus programes i en els seus debats no buscava la unitat. Més aviat deia que ela altres s'unirien contra Entesa (una manera de demanar la majoria)
Qui pacti corre el risc de fer la feina i sortir-ne escaldat. Què poden fer 1 o 3 regidors amb una majoria?
Si ho fa amb tots, no tindrà oposició, i cap avançada la legislatura pot haver-hi trencaments. I la culpa als altres.
Si ho fa amb Convergència (3), per exemple, si aconsegueixen coses més fàcilment per estar a al govenr de la Generalitat (cosa que no hauria de ser), premi, però si no la culpa dels altres.
Si ho fa amb els altres (1, 1, 1), nom´s trobaran l'espai que els deixin.
Un govern de certa unitat, hauria tingut un sentit si no hi hagués majories absolutes. Però el poble ha donat una majoria.
Crec que Entesa ha d'assumir la responsabilitat, la feina, les promeses, el programa.
Una altra opció seria una escletxa d'excuses.
I l'opocisió que faci el control que li pertoca. Que és la feina que li ha atorgat el poble. Que fer-hho bé, també es feina.
D'aquí 4 anys ho podrem revisar.

A. Rodríguez ha dit...

la veritat es que se men fot el que fagin ... total tant si fan com si no u justificaran tot que dixo en saben molt i els que su vulguin creure els continuaran creien

Anònim ha dit...

http://lluro.wiki-site.com

Anònim ha dit...

A. Rodríguez totalment d'acord amb tu i afegeixo: igual que va fer CUPA fins el 2003, igualet, igualet! Això és la democràcia que tenim, si ara no us agrada, doncs com dirien alguns: "a cascarla".
Ara vui veure l'oposició treballar com a fer Entesa durant els últims 4 anys, perquè la veritat és que s'ho han treballat.
Si són bons o no, si diuen mentides o no, això el temps ho dirà!

Anònim ha dit...

Extret del bloc de simpatitzant d'Entesa:
Família Zamorano-Moré, us vull dir 3 o 4 cosetes:
1.-Em va semblar patètic el fulletó que vau passar el divendres abans de la jornada de reflexió.
2.-Em va semblar més que patètic el sobre anònim que li vau enviar a la meva germana, amb la nota simple del registre. A mi em va arribar una mica tard per problemes de comunicació familiar, jeje.
3.-Us n'adonareu que heu de plegar, que encara que voltres tingueu la veritat absoluta, el millor model de poble, la perfecció, EL POBLE NO VOL AIXÒ! Em sap greu pel bon Dr. Santos, bona persona i professional que em consta que com a regidor ha fet millor feina que alguns CUPEROS que es vanten de ser garants dels drets socials del poble.

Per tu Tomàs, publicar a wiki-site, deixa rastres visibles pels que tenim bons amics hackers.
Amb la teva obsessió per la finca de Gualba d'en Pere i l'Amàlia, només et diré 4 o 5 pistetes més que sembla que amb els teus anys d'investigacions no has aconseguit:
A) En Pere, l'Amàlia i les seves respectives parelles tenen una societat que es dedica a l'explotació forestal i es diu CAN LLURÓ, SCP, l'administrador de la qual és el marit de l'Amàlia.
B) La finca ja està subdividida de fa temps, i ja en van vendre una part amb una molt bona plusvalúa.
D) Una de les dues cases de la finca mare, amb una mica de terreny està a la venta per 400.000 euros.
C) Si volies més informació, només havies de parlar amb el sr. Registrador i que et deixés fotocopiar la història de la finca mare (és legal, és un registre públic), si vols més informació de la societat, ja saps on has d'anar, al Registre Mercantil. Ah i el google, clar!

Ai Tomàs, si tot el que fas ho fas igual, malament va el país amb aquesta manera de treballar. Treballa una mica i parlem (ja saps com trobar-me amb un sobre anònim).

Si hi ha indicis de delicte, s'envia a la Fiscalia Anticorrupció, i si ho veus moralment reprovable i immoral, primer pensa amb el teu càrrec i el del teu cunyat a la Diputació i llavors ho exposes.

Jo si que no tinc cap mala consciència.

Fa falta que et digui qui sóc?

cupera ha dit...

Igualet, NO. Cap membre de CUPA va aprofitar-se d'informació privilegiada per ser un càrrec de partit fora d'Arbúcies, ni especular amb terrenys valortas en grans quantitats en benefici propi(ni petites tampoc).
La majoria d'arbuciencs no veurem 200.000€ junts en nostra vida (o 800.000 dividit entre 4 persones).

Bé. I un cap de llista i algú més no és tota l'Entesa.

Per cert. Fa 4 anys molta gent que va votar Entesa es va extranyar quan va veure que a Arbúcies treia 5 regidors. Veritat? Mentida? amagar veritats?

Anònim ha dit...

Què ha passat amb el blog d'Arbúciesfutur?

A. Rodríguez ha dit...

No sé què ha passat, sembla que l'han tancat però no expliquen el per què ...
i mireu que diuen els ercs:
"Nou prisma?
Després de l'acomiadament "a la francesa" del bloc @rbucies futur de l'arbucienc compromès Jordi Serradó, on sense embuts, els comentaris anònims i "lliures", amb insults inclosos, ja no toquen després d'aquests 4 anys. Ara cal seguir el canvi d'estratègia dels simpatitzants d'Entesa: "enorgullir-nos de ser d'Arbúcies". S'ha acabat allò d' "Arbúcies fa pudor" o "Arbúcies està abandonat", ara tot s'ha de veure amb el nou prisma."