dilluns, 16 de maig del 2011

ARBÚCIES: VOTA CUPA!

 

10 comentaris:

CUPA Arbúcies ha dit...

14337

Francmirador ha dit...

DESCONFIEU DELS QUE US VOLEN CONVENCER AMB GLOBUS I INFLABLES,

perquè us diuen en veritat com serà la seva politica!

Anònim ha dit...

fum,
fum
i més
fum.

Anònim ha dit...

EL fum és anònim i sense pseudònim

(Francmirador)

Anònim ha dit...

S'ha acabt el qui en dóna més (de globus,d'inflables, de clavells,de papers,de sopars...
Ja està feta aquesta part. Ara reflexionem i que el nostre vot decideixi.
Diuen que tot som iguals. Això no és cert.Que no us enredin.

Anònim ha dit...

Gràcies CUPA, gràcies per recollir el que vau sembrar durant tants anys. Gràcies per encumbrar en Pere Garriga mentre el barbut feia les amèriques cada dos per tres i tornava malalt. Gràcies per expulsar-lo de CUPA i no explicar/denunciar les greus irregularitats que va cometre. Gràcies per entrar al tripartit arbucienc amb la crisi per no deixar ser alcalde a en Pere. Gràcies per posar aquest gran cap de llista fuma porros i que parla com si hagués nascut a la mina.
Gràcies, gràcies per tot això i més i apa cap a casa!

Pd. D'aquí uns mesos un alcalde i tinent alcalde imputats per tràfic d'influències i corrupció

Anònim ha dit...

De res!
Gràcies de res. Literalment DE RES.
Perquè CUPA mai ha encumbrat ningú, en tot cas en Pere es va servir de CUPA per encumbrar-se a si mateix.
CUPA mai ha expulsat ningú, ni tampoc en Pere que va marxar tot solet (bé sol no, acompanyat d'altres) quan va veure que no tenia prou suport dintre de CUPA per assolir la seva dèria personal de ser alcalde (desembre de 2002).
CUPA va explicar abastament amb un full passat casa per casa, i a tothom que ens ho ha preguntat, el perquè va marxar en Pere (i els altres) i si no vam denunciar cap irregularitat - ni greu ni lleu- és perquè no ens consta que aquell any 2002 n'hi hagués cap.
CUPA va entrar al govern el 2007 per intentar reconduir una situació d'ingovernabilitat que feia quatre anys que durava i que es veia que podia dur-nos on som ara. I no per impedir a en Pere ser alcalde (que per cert ell mai no ens ho va proposar, vull dir de formar govern amb Entesa).
Respecte a l'altra apartat no vull fer cap comentari, més enllà de dir-te que conec gent del barri de La Mina que sembla més respectuòs que pas tu.
Finalment et diré que CUPA no s'en va a casa. Llàstima oi? Nosaltres continuarem treballant pel poble, i intentant explicar-nos més i millor per obtenir la confiança de més arbuciencs .

Anònim ha dit...

Be veig que després d'ahir, encara no heu après res, llàstima, pensava que CUPA sabria estar al seu lloc i acceptar la sobirania del Poble, això és el que sempre heu defensat, pensava que ho practicàveu... Recordo que un de vosaltres una vegada em veu dir que per anar endavant no es pot viure del passat, que sempre s’ha d’avançar, crec sincerament que heu oblidat aquest consell, no deixeu de remenar el passat, així no avançareu i el poble no confiarà en vosaltres. Em sap creu. La persona que m’ho va dir ho recordarà. Ja n’hi ha prou. com era ? CUPA: som poble, fem poble.

CUPA Arbúcies ha dit...

El que ha encetat el tema passat en aquesta conversa ha estat tú, anònim. I no m'allargo per no perdre més temps.

Copiaenganxaicomenta ha dit...

Mireu què he trobat! Això és ARBUICES-LEAKS.

Anònim Anònim ha dit...

http://lluro.wiki-site.com

dilluns, maig 30, 2011

Hi ha qui vol fer creure que tothom ho fa. Legal? O treure (o intentar treure) profit personal al límit. Però, és moralment acceptable?
No volem que la política estil Camps, Berluscini i cia entri a Arbúcies! A ells també els ha triat una majoria.
Vergonya. Indignació. :-(