dijous, 21 de juliol del 2011

NO A LES RETALLADES SANITÀRIES

Ja és oficial: han informat per escrit  l'Ajuntament de que el servei d'urgències del CAP estarà tancat de 21h a 8h del matí següent. Durant aquestes hores a Arbúcies no hi haurà cap metge ni cap infermera vetllant per la salut pública. No diuen data. Per altra banda també volen suprimir el servei d'ambulàncies d'Arbúcies.
Creiem que hi ha alguna cosa a fer. Hem de continuar mobilitzant-nos.  Hem de ser més. Hem de donar suport a les accions que la PLATAFORMA D'ARBÚCIES EN DEFENSA DELS SERVEIS SANITARIS, CONTRA LES RETALLADES.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Pel que fa al tema de l'estat economic i financer de l'Ajuntament, voldria que des de CUPA m'expliquessiu la vostra posició política i quina serà la vostra oposició si realment els comptes del Consistori estan tant malament com els pinten els d'ENTESA.

O Cupa ha dit...

anonim 3 d'agost.
suposo que estaràs d'acord en que primer em de veure-ho tot, vull dir tant l'auditoria que CUPA va forçar a fer a l'equip anterior i que no tenim completa (només un informe) comels comptes que faci o faci fer Entesa (per cert si hem de seguir pagant dues vegades per la mateixa feina no anem pas bé). I quan tinguem totes les dades decidirem quina serà la nostra posició i la comunicarem a tothom com sempre hem fet.

Anònim ha dit...

Que jo sàpiga el govern actual no ha pagat cap altre auditoria, si nó que es fia de la que ERC ha fet fer.