dimarts, 15 de desembre del 2009

REFERENDUM 13D

Resultats:

Cens majors de 16 anys: 5408
Vots emesos: participació 1859, 34,38%
Sí, 1781 vots, 95,8%
No, 41 vots, 2,2%
Blanc, 34 vots, 1,8 %
Nuls, 3 vots, 0,2%

CUPA felicita la gent de la TECA que ha treballat colze amb colze intesament durant aquests dos mesos, i felicitem els ciutadans i ciutadanes d'Arbúcies pel seu civisme i participació.
No volem ni hem de tenir més protagonisme que la TECA, per tant us conviem a adreçar-vos a TECA: http://tecadarbucies.blogspot.com

17 comentaris:

CUPA Arbúcies ha dit...

7 1 9 1

Anònim ha dit...

sobre els problemes d'Arbucies quan en parlareu? que pasa, que el pople es poca cosa per Cupa?

Persona preoCUPAda ha dit...

Només per parlar del més darrer. Et sembla poc haver presentat una moció constructiva per aclarir el comptes de l'Ajuntament sense sembrar desconfiança?

Per altra banda, et sembla poc donar suport a les entitats del poble i a més implicar-s'hi?

Dels problemes del poble CUPA n'hem parlat durant molts anys i hem actuat també molts anys, segons la força que ha atorgat el poble. Quan el poble ens atorgui més vots, podrem actuar més assumint més responsabilitats.

La majoria absoluta de Cupa no agradava, per això la van fragmentar... no deus ser tu dels que ho han celebrat? Que vens a retreure ara?

I si escoltes o llegeixes les actes dels plens t'assabentaràs més del que diu Cupa dels problemes del poble.

Anònim ha dit...

no emb feu riure, de que serveix una moció per demanar una audituria feta per la generalitat, quan tots sabem que la generalitat non pot fer.
que fareu quan us diguin que no, la demanereu externa o simplement no fareu res?
senyors fer coses de cara la galaria es molt facil, agafin d'una vagada per totes el " toro per les vanyes" i siguin valents.

Persona preoCUPAda ha dit...

COM QUE ET QUEDES AMB EL NO EM FEU RIURE DE SEMPRE NOMÉS HAVENT LLEGIT EL PRIMER COMENTARI (o això sembla), ET COPIO ELS ALTRES. A VEURE SI VARIES DE TEMA I DE TO.


Per altra banda, et sembla poc donar suport a les entitats del poble i a més implicar-s'hi?

Dels problemes del poble CUPA n'hem parlat durant molts anys i hem actuat també molts anys, segons la força que ha atorgat el poble. Quan el poble ens atorgui més vots, podrem actuar més assumint més responsabilitats.

La majoria absoluta de Cupa no agradava, per això la van fragmentar... no deus ser tu dels que ho han celebrat? Que vens a retreure ara?

I si escoltes o llegeixes les actes dels plens t'assabentaràs més del que diu Cupa dels problemes del poble.

david merino i parcet ha dit...

El Ple mana! Visca el Ple! i visca la democràcia! Fora el govern del despotisme il.lustrat! Visca el diàleg, si cal per la força! Fora el mal govern!

David Merino i Parcet

Anònim ha dit...

aquesta el la cupa que tots esparavem, endavan i fins el final.

Anònim ha dit...

Finalment, es veu la CUPA que busca el decreixement d'Arbúcies. Amb la crisi, que ajuda, i la postura presa ho esteu aconseguint! Visca!

Anònim ha dit...

aqui el unic que para el creixement del pople son els senyors Zamorano i Ronda amb la seva tusuderia i prepotencia, no vulgeu culpa a la oposició per fer la seva feina.

Anònim ha dit...

Paraules del senyor Zamorano a una reunió amb els veïns del c. Camprodon al Gener del 2009 en resposta a una pregunta del públic, textual:
"...al juny les carrosseres començaran a remontar la crisi..."
S'entenia que juny del 2009?

Des de llavors ha tancat AISA, SOMA, POLINAUTIC, ERO a INDCAR, està a 2 mesos del tancament NOGE, ...

Això si, l'any que vé començarà un Cicle Formatiu (FP) de carroceries i es farà un Centre de Negocis pels carrocers a Can Delfí.

Pregunta: Per quins carrocers? Qui s'apuntarà a l'FP?
Riem per no plorar!

Un bon gurú el senyor Zamorano i un economista brillant pel que es veu.

ELS DOLENTS DE SEMPRE

Anònim ha dit...

Algú sap perquè la Plaça de la Pau està tancada els dilluns?

Que no és una plaça pública?

Anònim ha dit...

Per què qui té les claus per obrir l'accés, el dilluns no treballa.

Anònim ha dit...

dons que facin una copia i la dongin algu que trevalli els dilluns.Per favor tan curs son?

Anònim ha dit...

Suposo que és una broma la resposta dels anteriors posts de que no s'obra perquè algú no treballa dilluns, no?

Anònim ha dit...

A mi hem sembla que no es cap broma, però ho hauries de preguntar al regidor responsable. Crec que és un tema prou important, estem parlant d'una plaça publica que l'acaba gestionant un particular, i que com que els dilluns no treballa, doncs la plaça queda tancada.

Anònim ha dit...

De què és exemple Arbúcies, Sr Carrapiço que es dedica a posar com a model l'acció d'ERC en un altre poble i vostè és regidor d'Arbúcies?

http://www.elpunt.cat/noticia/article/7-vista/8-articles/134778-lexemple-damer.html

"Seran els habitants d'A....., els que jutjaran i escolliran el tipus de política que volen.
...
Aquesta és la grandesa de la política i la democràcia, que al cap dels anys posa tothom al lloc que es mereix, encara que hi hagi persones que mai no haurien d'ocupar llocs de responsabilitat"
--
Aquí amb ERC per primera vegada no s'aprova un pressupost...
Les obres fetes eres planificades abans d'accedir a l'alcaldia (fins i tot alunes es van empitjorar).
No fan al Sr Zamorano una moció de censura i sembla que se la busca actuant de manera prepotent en minoria (també ho feia amb majoria)
Ha perdut a 5 regidors durant la legislatura (2 del propi partit). Només vostè i ell continuen al govern (i amb CARRECS...)...
Sr que ERC a Amer no se saben defensar sols que necdessiten del su article?
Que hi fa allà quan aquí estan enfangats....
Però ELECTORS/ES, alerta!!!!!!!!! no cambien pets per merda.... com diu una expressió popular nostrada.
---

L'exemple d'Amer
La moció de censura a Amer marca clarament dos estils molt diferents de fer política, i des d'Esquerra garantim que persistirà un bon ambient polític al poble
10/02/10 Josep Carrapiço i Sanglas.

Una moció de censura presentada pels independents i Convergència i Unió pretén fer foral'alcalde d'Amer, Esquerra. Un pacte que té tots els ingredients per ser un pacte d'interessos, un pacte d'antics rivals per aconseguir de totes totes l'alcaldia del municipi. La política per a alguns, com es pot veure en aquesta ocasió, sovint fa estranys companys de viatge.
...La política d'Esquerra, una política de transparència, de mans netes i de treball en benefici del poble, al contrari que la manera de governar dels independents, que han basat el seu govern en l'opacitat de l'Ajuntament, les especulacions urbanístiques i la presumpta corrupció. Treballar en funció dels interessos personals no és manera de governar un poble.
Convergència i Unió diu ara que el poble fa tres anys que està paralitzat. Com pot estar paralitzat un ajuntament que ha destinat més de 3 milions d'euros d'un pressupost de 5 milions en inversions per al municipi, triplicant gairebé el que s'invertia els anys anteriors? Amb Esquerra al govern s'ha posat gespa artificial al camp de futbol, s'ha millorat l'enllumenat del poble i s'ha posat la primera pedra del consultori local, entre d'altres.
...Esquerra ha governat en minoria des de 4 mesos després de les eleccions del 2007– i, en canvi, mai s'havia fet tanta inversió i mai no havia avançat tant el poble.
Esquerra ha treballat, de manera honesta, per rentar la cara al municipi, i ha posat al dia i ha ordenat la gestió pressupostària i econòmica de l'Ajuntament, heretada de l'anterior govern. No s'havia vist mai que els pressupostos dels anys 1999, 2000, 2001, 2002, 2003 i 2004 no s'aprovessin fins al 2005. Això sí que és paralització.
...

david merino i parcet ha dit...

Benvolgut anònim, d'Amer en se una mica. I he de dir-te que hi ha un factor que ningú ha considerat. Que dos vells enemics s'hagin empassat gripaus fins a juntar-se es per llegir que els d'ERC no els aguanta ningú. Em consta l'actitut constantment prepotent, displicent, despreciatòria, humiliadora, fins i tot, d'ERC amb IA (d'Amer)i amb CiU. Governar amb 3+1 d'onze ja ho diu tot. I així els va a tot arreu. ERC ha introduit el concepte de la soberbia en política i sort que l'han fotut fora, per què ni amb la menjadora del tripartit ha fet gairabé res nou per Amer. S'ha acabat el temps de la prepotència. Visca la democracia, visca EL POBLE, mori el neo despotisme il.lustrat.

David Merino i Parcet