dissabte, 21 de novembre del 2009

REFLEXIONA, NO HI HA GAIRES OPCIONS: NO T'EQUIVOQUIS


A ARENYS DE MUNT TAMPOC ES VAN EQUIVOCAR.
VAN PARTICPAR
I VAN ENCERTAR LA RESPOSTA ADIENT.
HO TENIEN CLAR
I NOSALTRES
EL 13D HO SABREM

20 comentaris:

CUPA Arbúcies ha dit...

6720

Francmirador ha dit...

El dia 13D hem de dir PROU, i després endraçar la casa portes endins.

Les filtracions de la sentència sobre l'estatut anuncien una escapçada general · El terme 'nació' i 'símbols nacionals' no superen la censura del tribunal espanyol

Anònim ha dit...

Senyors de CUPA jo també votare que SI, estic totalment amb vosaltres en aquest tema peró també voldria saber si penseu denunciar la falsificació de la vostre firma i si de una vegada per totes demanareu una audituria com vareu sortir del govern municipal.

Anònim ha dit...

Ayuntamiento de Arbúcies - Aprobados 705.508 € - Fondo Estatal para el Empleo y la Sostenibilidad Local
El Boletín Oficial del Estado, publicó el 27-10-2009 el Real Decreto-ley 13/2009, de 26 de octubre, por el que se crea el Fondo Estatal para el Empleo y la Sostenibilidad Local, que asciende a 5.000 millones de euros repartidos en función a la población de cada municipio, quedando condicionado a la dotación efectiva del fondo que se contemple en la Ley de Presupuestos Generales del Estado para el año 2010.

Arbúcies, con 6526 habitantes, se le asigna un total maximo de 705.508 € Euros, (117.386.654 ptas)

El Ayuntamiento de Arbúcies tiene de plazo para presentar sus proyectos 3 MESES DESDE EL Martes 3 de noviembre de 2009 - (3 Feb 2010).

Anònim ha dit...

Dades oficials:
Atur registrat a Arbúcies a 31/10/09: 409 persones

La crisi s'acaba? Ha pujat un 5,14% en un mes i un 120% en 13 mesos.

"Les empreses carroceres començaran a remontar a partir del mes de juny (2009)" extret de les paraules dites per l'Alcalde Roger Zamorano i el senyor Antoni Ronda a la reunió per la reforma del carrer el 18 de gener de 2009.

El que dèiem, uns cracks!

Això si, seguiu fent articles sobre la Independència! Que així almenys el personal està distret!

I, INDE, INDE-PÈNDEN-CIA!
I, INDE, INDE-PÈNDEN-CIA!

Anònim ha dit...

Els de Cupa uns "craks" han demanat una auditoria d'una manera que no la veurem feta mai,almeny aquesta legislatura de ben segur que no, tot plegat un xanxullo,per salvarse el seu cul de cares a la galeria i per darrera pactar bes a saber que amb els d'ERC i PSOE que saben que mentres ells manin no es fara. No els interesa....

Anònim ha dit...

Els de Cupa uns "craks" han demanat una auditoria d'una manera que no la veurem feta mai,almeny aquesta legislatura de ben segur que no, tot plegat un xanxullo,per salvarse el seu cul de cares a la galeria i per darrera pactar bes a saber que amb els d'ERC i PSOE que saben que mentres ells manin no es fara. No els interesa....

Anònim ha dit...

Podeu explicar de què va això de l'Auditoria i quans diners costarà?

Es tracta d'una auditoria clàssica (com les que s'han fet els últims anys a mols llocs, p. ex. Palau de la Música) o d'una Due Diligence?

Sabem que el resultat d'una auditoria és directament proporcional als diners que s'hi vulguin invertir i per això hem fet la pregunta inicial.

Una altre pregunta, perquè s'aprova demanar una auditoria a la Generalitat si la Generalitat sabeu que no fa, ni està autoritzada per llei a fer auditories? És una maniobra propagandística? Com és que tampoc està mesurada en el temps?

Per nosaltres una MOCIÓ INCONCRETA= MOCIÓ INÚTIL

Cupa necessitem que us expliqueu al públic, gràcies.

ELS DOLENTS DE LA PEL·LÍCULA

Anònim ha dit...

Votaré SI, però no hem sembla correcte el vot als menors de 18 anys.

Anònim ha dit...

(Dades de l’any 2008 – Arbúcies 6526 habitants)

A Arbúcies viuen 1053 persones de 0 a 14 anys
A Arbúcies viuen 1021 persones de 65 o més anys

Aproximadament un 30 % de la població

Per la llei de la proporcionalitat, per tothom coneguda, tocaria destinar un 30 % dels recursos del Pla Zapatero DOS, per atendre els joves i els avis.

Pla Zapatero DOS 705.508 € X 30 % = 211.652 €

Es poden finançar projectes amb càrrec al Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local

• Sostenibilitat social: centres de serveis socials, sanitaris, culturals i esportius; despesa corrent destinada a serveis socials, principalment educació i atenció a persones en situació de dependencia

Es podria fer alguna proposta ?

Anònim ha dit...

sobre les signatures del Montsoliu que penseu fer?
cuntinuareu dunan la raó amb en Roger o us pusareu del costat del poble?
esperem que la recollida de signatures us fasi refleccionar sobre l'enderroc, mentre hi ha vida hi ha esperança i les persones poden cambiar les seves desicions, Cupa sempre ha estat
al costat del poble i en aquet tema el poble ho te molt clar,ara la dessició es vostra.
un cop sigui a terra no si podra fer res.

Anònim ha dit...

DECIDIM COM EL VOLEM


PRIMER ANIVERSARI DEL PRIMER PROCÉS PARTICIPATIU
DEL CARRER CAMPRDON


Convit per a tothom (places a reservar … )

Celebrarem la gran participació i el grau de satisfacció dels assistents.

Donat l’èxit d’aquest apropament de la democràcia al poble, us convidem a celebrar-ne
un altre properament, d’acord amb el ple municipal del passat juliol.

Es confirmarà data per l’Agenda Municipal.

AGRAIREM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ

Anònim ha dit...

L'impulsor d'Osona Decideix es desmarca de la Coordinadora de les consultes

El portaveu d'Osona Decideix, Alfons López Tena, impulsor de les consultes en aquesta comarca, s'ha desmarcat de l'anomenada Coordinadora Nacional i ha demanat que es valorin els seus resultats per separat. López Tena ha dit que "no estem disposats que ens incloguin dins d'un magma mal organitzat i mal plantejat" i ha criticat que la Coordinadora no hagi comptat amb el suport i la participació de CiU, ERC i les CUP. En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", López Tena ha acusat els noms que estan al capdavant de la Coordinadora de treballar per interès propi per intentar fer-se un lloc en política, i s'ha mostrat en contra que es dugui una iniciativa popular al Parlament perquè es faci una consulta sobre la independència a tot Catalunya el 25 d'abril.

"No estem disposats que ens incloguin dins d'un magma mal organitzat, mal plantejat i fet des del sectarisme i l'exclusió". Alfons López Tena, portaveu d'"Osona decideix" ha carregat contra "aquells que no han fet bé la feina". López Tena ha dit que el "model Osona" ha tingut uns resultats que "sense el suport, el caliu de partits com CiU, ERC i les CUP no hagués estat possible". "No dic el control, dic no fer-los fora", ha puntualitzat.

Per això, ha demanat que es valorin per separat els resultats obtinguts a la comarca d'Osona, on ells han organitzat les consultes sobiranistes, dels que hi ha hagut als municipis on els organitzadors han estat "l'anomenada Coordinadora Nacional".

López Tena ha dit que no es tracta d'una escissió, sinó que "els resultats demostren una cosa: Quan la feina no es fa bé els resultats són dolents". En aquest sentit, el director d'"Osona decideix" ha indicat que a Vic la participació ha arribat a un 42,5%.

Pel que fa a les condicions per tenir dret a vot a la consulta, ha subratllat que hi ha una diferència d'un 30% entre els que voten al Parlament i els nouvinguts que no tenen la nacionalitat espanyola. En aquest sentit, ha indicat que entre els nouvinguts la participació ha estat d'un 18%, mentre que si només haguessin votat aquelles persones que tenen dret a vot al Parlament, a Vic la participació hauria estat d'un 49%. "En aquest referèndum el fet d'haver donat dret a vot als nouvinguts ha fet baixar entre un 7 i un 8% la participació", ha conclòs López Tena.

El director d'"Osona decideix" s'ha mostrat en contra que la Coordinadora presenti una iniciativa popular perquè se celebri un referèndum a tot Catalunya el 25 d'abril i ha carregat també contra la Coordinadora de les consultes que "van inventar-se un referèndum a pocs mesos vista" en referència a la consulta prevista a Barcelona.

"Volen llançar una nova força política"

El director d'"Osona decideix", Alfons López Tena, ha dit en declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio" que en el 13-D "s'han fet dos processos diferents", d'una banda "la gent de base treballant d'una manera sacrificada en pro de la democràcia i del dret a votar", i de l'altra "els que consideren que l'única cosa que s'ha de fer és aglutinar independentistes per llançar una nova força política. Diguem-ho clar perquè ja ha passat el dia d'ahir", ha sentenciat. També Xavier Eritja, preguntat per si alguns s'han servit de les consultes per fer ells mateixos un salt a la política, ha respost: "Sí, crec que sí". López Tena ha anat més enllà i ha llançat diversos noms Uriel Beltran, Carles Móra, Ximenis, Santiago Espot.

Poc després, Carles Móra ha confirmat que volen impulsar una nova força política. "Completament sí", ha respost, però "això no és treballar per interès propi", ha sentenciat. En canvi, Uriel Beltran ha dit que ell no està preparant la creació d'un nou partit polític.

Anònim ha dit...

TOTALMENT D'ACORD AMB LES PARAULES DE LÓPEZ-TENA.
Ja me n'havia adonat des del primer dia a la reunió de la TECA, una colla de covards que han estirar de persones de bona fe.
No hi va haver cap procès de reflexió per decidir res, data fixada, intenció fixada, enviament només del SÍ als domicilis.

Teniu el que voleu, el 30% de participació a excepció d'Osona que des del principi se'n va desmarcar.
Felicitats heu desaprofitat una oportunitat d'or.

Vergonya em va fer quan vaig anar a votar i vaig entrar al Col·legi, voltat de tota la CUPA+ESCINDITS (IA) +FILLS (ERC).
Qualssevol que entrès allà i veiés qui estava a les meses i porti un temps a Arbúcies ho haurà vist. SECTARISME I MÉS SECTARISME amb l'ajunda d'uns quans ilusionats i malinformats sobre les intencions de les CUP + REAGRUPAMENT (Carretero).

Només calia veure els noms dels membres de l'autoproclamada Coordinadora Nacional des del primer dia.

SECTARIS!

UN DELS DOLENTS DE LA PEL·LÍCULA

Anònim ha dit...

Esmena, on diu IA volia dir EPA (Entesa)

Anònim ha dit...

Extret d'un altre bloc on es parla del procès del Camprodon i de la política d'Entesa:

"Esteu molt conyons tots plegats i no n'hi ha per tant.
Arbúcies no va be i els que diuen ens governen no fan res per canviar-ho. Què podem fer la gent del poble?
Ara ve la consulta o referendum o eleccions o com es digui i sembla que sigui la única preocupació per cupa.
En merino esta desaparegut.
L'entesa vol pero no pot governar.
En Ronda es "lo puto amo" de l'ajuntament, fa i desfà com vol. Té més poder ell solet amb 270 vots que la resta del consistori.
Els d'esquerra van desertant i ja només en quedem quatre, ningú aguanta en Zamorano i el seu cunyat segons diuen ells mateixos. Conversa de l'Òbit: "el problema d'esquerra és que les decisions es prenen familiarment els diumenges a casa de'n zamorano, sense tenir en consideració el que pensem els militants"
I convergència? encara existeix?
Què caram li passa a Arbúcies.
Es veritat que ja som 6.500 habitants?
Es veritat que estem a mes del 25 per cent d'immigració de fora de la comunitat europea?
Es veritat aquestes dades d'atur que dona un blocaira més amunt?
Nois, potser haurem de fer un cop de força i convocar al poble a la plaça de la vila i queixar-nos públicament.
Pregunto: perquè no es pot tirar endavant la proposta que (crec va fer entesa o ia) de posar-se tots els regidors a pedalar pel poble?
No ho veu en zamorano que la seva política no ens porta enlloc.
Tinc els suficients anys per saber que tots els projectes de què ens parlen ja els havia preparat cupa amb en nic d'alcalde i que després de set anys ni en zamorano i en merino primer i ara ni en zamorano ni en ronda no han sabut tirar endavant.
Quin balanç ens presenten d'aquests darrers set anys a l'ajuntament d'arbúcies?
Gairabé sempre he votat cupa, però ja tampoc sé quin rum porta.
Perquè surtim del govern i després no fem d'oposició?
No pot ser que la ràbia contra en garriga i en salmeron ens faci perdre el nord.
perquè deixem que ens falsifiquin un document i després no diguem res? si fos al revés, ara estaria tota cupa als jutjats.
Estic desorientat."

Signat per un ànonim que diu ser votant de CUPA

Anònim ha dit...

El coordinador d'Osona Decideix carrega contra l'organització de la consulta i es desmarca de la ILP Bertran replica López Tena que «no s'ha d'espatllar la il·lusió de gairebé 200.000 persones»

El coordinador d'Osona Decideix, Alfons López Tena, ha criticat aquest dilluns l'organització de les consultes sobre la independència que van ser organitzades per la coordinadora més enllà d'aquesta comarca. «Quan les coses s'organitzen malament surten malament», ha dit, a l'hora de valorar el prop de 30% de participació que es va registrar diumenge, tot afegint que aquesta mala organització s'ha produït «fora d'Osona». En declaracions a RAC1, López Tena ha qualificat de «barbaritat» promoure una ILP per un referèndum a tot Catalunya pel 25 d'abril i ha dit que organitzar amb garanties una consulta sobre la independència a Barcelona s'hauria de fer amb una perspectiva com a mínim d'un any.

El responsable de la Coordinadora Nacional de Consultes, Uriel Bertran, ha replicat aquest dilluns el coordinador d'Osona Decideix, Alfons López Tena, que «no s'ha d'espatllar la il·lusió de gairebé 200.000 persones» que van participar en les consultes sobre la independència aquest diumenge. Ha contestat que «no s'ha de malbaratar tot el capital polític amb discussions que no venen al cas». Bertran ha atribuït algunes declaracions que es facin al «cansament» i ha negat que tingui intenció de formar un nou partit. Bertran també ha demanat un gran respecte per tot el voluntariat que ha participat en l'organització del referèndum,

En canvi, el batlle d'Arenys de Munt, Carles Mora, ha admès a Catalunya Ràdio, que vol impulsar una nova candidatura per a les eleccions del 2010.

Hores després de tancar-se les urnes als 166 municipis on aquest diumenge es van fer consultes per la independència, el coordinador d'Osona Decideix ha carregat durament contra la qui considera «autoanomenada coordinadora nacional» i ha assegurat que ell només respon dels resultats de participació i de vot de la comarca osonenca. De fet, ha demanat a la coordinadora que no inclogui els resultats d'Osona als seus, perquè «no és legítim». «Que donin les dades del que la coordinadora coordina, que no és Osona», ha demanat. Per López Tena, «no és una qüestió de fraccionament, és una qüestió d'organització, i des del primer dia vam advertir que la forma d'organitzar-se fora d'Osona no era rigorosa, i els resultats ens donen la raó». «Fora d'Osona l'organització no ha funcionat», ha reblat, i en referència a la coordinadora ha parlat de «fracàs organització, fracàs d'unilateralitat i fracàs del sectarisme».

El coordinador d'Osona Decideix creu que a aquesta comarca hi ha hagut més participació perquè «no s'ha fet una campanya pel sí ni pel no», sinó «una campanya de participació», «amb diàleg amb tots els sectors». «Aquí s'ha fet d'una forma unitària i els resultats avalen que aquesta és la manera adequada de treballar», ha dit. De fet, ha garantit que la participació a la resta de Catalunya hauria pujat 'perfectament vint punts', sobre el 50%, si s'haguessin organitzat totes les consultes com a Osona.

Sobre la participació a Osona, López Tena ha assegurat que aquesta frega el 50% entre els electors que tenen dret a vot en unes eleccions habitualment, i que ha estat la nova immigració qui majoritàriament no ha anat a votar.

López Tena també s'ha desmarcat de l'impuls d'una ILP per un referèndum a nivell català pel 25 d'abril, com va anunciar diumenge l'alcalde d'Arenys de Munt, Carles Móra. López Tena ho considera una «barbaritat» i ha fet una «crida a la responsabilitat». De fet, ha dit que fer una consulta a Barcelona amb «un mínim rigor» necessitaria com a mínim un any d'organització i s'ha preguntat si la «precipitació» a l'hora de parlar d'un referèndum a nivell català és «per salvar carreres polítiques personals».

Anònim ha dit...

A l'anonim del dia 14 ( un dels dolents de la pel·licula).

Quí creus tú que ha d'organitzar un esdeveniment politic com aquest del dia 13D?

O ens pensem que això només era una consulta per què la societat civil ha tingut la brillant idea de posar-se a tirar del carro per l'independencia de Catalunya?

Si gent ERC,CUPA o ENTESA no hagués estat al darrera o al davant, creus que tot això hauria funcionat a Arbúcies?

Per tant, no entenc quina es la teva critica cap els presents del dia de les votacions!

Francmirador ha dit...

A l'anònim "un dels dolents de la película" que diu
Vergonya em va fer quan vaig anar a votar i vaig entrar al Col·legi, voltat de tota la CUPA+ESCINDITS (IA) +FILLS (ERC).
etc... i SECTARIS! (tan fàcil que seria posar-se pseudònim).

Cadascú veu segons les ulleres que porta oo la miopia que té, però jo ho veig d'una altra manera.

1. Trobo una falta de respecte el comentari perquè darrere la consulta hi havia moltes entitats d'Arbúcies. Sí, algunes són minoritaries, altres partits, altres... però en tota la varietat d'interessos i diversitat d'edats i pensaments, la TECA i els/les voluntaris eren un grup humà amb un objectiu comú.

2. Sobre les divergències Lopez Tena (de CiU) i la Coordinadora Nacional (plural):
Eren conegudes dos mesos abans del referèndum, i va ser ell qui se'n va anar i qui va escriure articles enverinats (i personalistes).
A Osona va trobar un grup potent que ja s'stava organitzar i va proclamar-se dictador, perdó, director. Les bases d'Osona se senten unides a les bases de la Coordinadora Nacional. Un 41% de vots en una comarca històricament forta (no com la Selva que encara es qüestiona) i uns quants milers d'EUROS (posat també per empresaris,...) no li dóna, per mi, arguments a Lòpez Tena per carregar contra la Coordinadora. A més d'Osona m'hauria agradat sentir més d'una veu, i sobre tot veus de la comarca.
Per sort sembla que hi ha unitat, almenys estratègica.

3. Si hi ha qui vol fer un partit polític, ja se li veurà el plumero. Però penso que ja hi ha prou partits massa partits.

4. Us asseguro que ERC, ENTESA O CUPA no estaven NI AL DAVANT NI AL DARRERA DE LA TECA. En tot cas seguidors d'aquests grups i molta gent d'entitats (amb la seva opció, és clar) anaven DE COSTAT. Treballant.

Heu de saber diferenciar:
a) l'acció de la TECA
b) el que la TECA demana als polítics, partits,...
c) el que decideixen fer els partits o diuen els polítics.

La TECA és CONSTRUCTIVA, no SECTÀRIA. I com més UNITÀRIA MILLOR (UNITAT D'ACCIÓ), amb tota la diversitat d'interessos i pensaments.

Ja seria hora que que els que us autodenomineu els dolents de la película fóssiu més constructius.
De fet jo em sento dolent de la película (allò de la tribu d'indis) i per aquest territori hi veig molt pensament republica-yankee, divideix i vençeràs... (i fins i tot algú, no en el bloc, ha fet comentaris digne (indigne) del kkk).

MALGRAT TOT:
EL 13D VA SER UNA GRAN DIADA.

Anònim ha dit...

L'enviament dels Sí el van decidir alguns partits. Malauradament no va haver-hi el suport del partit més votat històricament a Arbúcies a les Generals i Autonòmiques (CiU) ni el més votat a les darreres municipals (Entesa EPA).

Els donaven llibertat de vot dèien... ¿que és que habitualment no la tenen? Jo creia que sempre i en totes les eleccions tenim llibertat de vot. El que va passar és que els que hi posen la cara no tenen clar comprometres amb el Sí, encara que alguns dels seus semblava que sí.