dijous, 18 de febrer del 2010

L'ACCIÓ DE CUPA AQUESTS DARRERS MESOS


Els regidors de CUPA, amb el suport de militants i simpatitzants de la històrica candidatura local, segueixen treballant pel poble i amb el poble. Amb la força que l'electorat li va donar a les darreres municipals. Sovint es destaquen situacions polèmiques o rellevants per diversos motius. Però el que de debó val és el dia a dia. Per això, tot seguit trobareu explicació de la feina i posicions de CUPA en diferents temes i esdeveniments dels darrers mesos. Aquestes accions i difondre la informació amb transparència des de la pròpia perspectiva forma part del compromís que CUPA va adoptar en la línia del programa que va presentar. Endavant:


a) CONSULTA SOBRE LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA

Valorem molt positivament la implicació de la militància de CUPA -juntament amb persones d'altres entitats- en tota la campanya per la realització de la consulta per la independència de Catalunya feta durant els mesos d'octubre, novembre i desembre de 2009. Creiem que és una demostració clara de que quan hi ha objectius clars i assumits som capaços de treballar amb il·lusió per a aconseguir-los. Aquest és doncs l'exemple a seguir. Cal continuar en peu de lluita i mobilitzar-nos quan cal.

b) ACTUACIONS MUNICIPALS

En els darrers Plens municipals l'actuació dels regidors de CUPA ha estat clau per posar de manifest dues coses, què l'equip de govern està en minoria, cosa que sabia tothom menys ERC que no ho volia creure, i que si volen seguir governant han de canviar de manera de fer i pactar amb alguna formació política que els doni majoria suficient per tal de poder tirar endavant els projectes que tenen entre mans.

La nostra sortida del govern, ara fa un any, ja va ser un important toc d'atenció en aquest aspecte, però cal dir que quasi res ha canviat en aquest temps. Continuem sense tenir tota la informació sobre els temes a decidir, la que ens donen no arriba amb temps suficient (sovint quatre dies abans del ple) per poder-la valorar i sobretot esmenar o fer aportacions, no s'executen amb prou celeritat els acords de ple que sorgeixen com a iniciativa de l'oposició, no se'ns facilita la documentació demanada i necessària per fer la nostra feina opositora, etc.

Davant d'aquesta situació en els últims plens CUPA s'ha plantat i va negar-se a votar favorablement els projectes que l'equip de govern posava sobre la taula.

És per tot això que el projecte de les NAUS AYATS, que CUPA ja tenia engegat fa set anys, en el Ple del 29 de setembre de 2009, vam obligar a deixar-lo sobre la taula per poder negociar aspectes que no preveia, com per exemple la priorització de la construcció dels bucs d'assaig, llargament reivindicats des de fa molts anys pels grups de música de la nostra vila. Admeses les esmenes de grat o per força, els punts van ser aprovats en el ple de novembre.

En el ple de 21 de gener de 2010 i aquest mateix projecte vam fer deixar sobre la taula, sense aprovar, l'adjudicació de la segona fase de les obres, per una qüestió de formes. Efectivament l'acord del novembre era condicionat a una sèrie d'actuacions que dos mesos després no s'havien fet, per tant no vam voler votar-hi favorablement i l'equip de govern es va veure obligat a retirar-lo abans de perdre una altra votació.

Sembla que a força de topades van aprenent la lliçó i ara han posat mans a l'obra. A veure...

Un cas semblant és el de CAN DELFÍ, un edifici i solar que el poble va adquirir durant l'últim govern de CUPA (2002) i que durant 8 anys ERC ha deixat aturat i arruïnant-se. En el Ple de setembre de 2009 presenten l'acceptació de les subvencions del FEDER, quasi 1 milió d'euros, per la consolidació de l'edifici vell de Can Delfí. Lògicament CUPA vota a favor, però ja adverteix que no veiem clars alguns dels usos que es volen donar.

Malgrat aquesta advertència clara i pública, l'equip de govern NO ha fet cap pas, almenys amb CUPA, per arribar a alguna mena d'acord. És per això que quan quatre mesos més tard es porta a ple l'”aprovació inicial del projecte de Can Delfí plantes 1 i 2 i golfes”, votem en contra i impossibilitem que s'aprovi el projecte.

CUPA mai no ha fet una oposició negativista, d'anar sistemàticament a la contra, per principi o sense arguments, però a aquestes alçades de la legislatura no podem continuar avalant una política capriciosa, erràtica i personalista. Només contribuirem a la governabilitat de la vila si es donen les condicions que hem reclamat des del principi, tant quan érem al govern com quan en vam sortir precisament pels incompliments reiterats d'aquests mínims: informació, temps, negociació, incidència...

Per altra banda creiem que els projectes que hi ha sobre la taula són tan importants per Arbúcies que s'haurien de consensuar entre totes les forces polítiques que tenim representació a l'ajuntament. I més en la situació actual en què la crisi econòmica colpeja amb força la nostra societat i que per tant no es pot seguir governant com abans, i menys estant amb minoria.

Cal buscar acords, deixar de banda personalismes o interessos partidistes i treballar pel poble amb visió de futur. És en aquest sentit que des d'aquí fem una crida a totes les formacions: ERC, EPA, PSC i IA, per tal, que almenys en els temes fonamentals i de gruix, que a més no es tancaran aquesta legislatura, com les Naus Ayats, Can Delfí, Camprodon, ... ens posem d'acord i consensuem unes línies bàsiques d'actuació que ens permetin rendibilitzar adequadament la gran quantitat de recursos econòmics que hi ha compromesos (i promesos) per aquests projectes. (10 de febrer 2010)

22 comentaris:

CUPA Arbúcies ha dit...

7911

Anònim ha dit...

CUPA ha escrit:

"Continuem sense tenir tota la informació sobre els temes a decidir, la que ens donen no arriba amb temps suficient (sovint quatre dies abans del ple) per poder-la valorar i sobretot esmenar o fer aportacions, no s'executen amb prou celeritat els acords de ple que sorgeixen com a iniciativa de l'oposició, no se'ns facilita la documentació demanada i necessària per fer la nostra feina opositora, etc."

Segurament és veritat però he tingut un dejavú, com si aquesta frase ja l'haguessin pronunciat alguns polítics en aquest Ajuntament. Recordo la CiU dels DIEZ, AZORIN, PASTELLS, CABRA, etc... llàstima que per un grapat de vots i perquè en aquella època no hi havia la fragmentació que CUPA tant critica les paraules de l'oposició quedessin només gravades en cintes de cassette,en sacs buits.

És interessant escoltar les gravacions dels plens i sobretot els arguments que donava CUPA per justificar no donar la informació a la oposició amb més de temps.

El temps posa a tothom al seu lloc, hi ha una dita castellana que diu: "cria cuervos y los ojos te arrancaran", senyors de CUPA estan tastant la seva pròpia medicina, res més que això, però si us plau no justifiquin la seva inactivitat amb els arguments recuinats que ja feia servir aquella oposició destructiva que feien aquells senyors innocents.

Reclamem la memòria propera!

Persona preoCUPAda ha dit...

Sr. anòmom del 19 de febrer.

La gran diferència és que ERC governa en MINORIA, per tant la seva representativitat queda minvada, per tant és una minoria que PREN DECISIONS que afecta tohtom i, amb experiència de passat no nomésw no son majoritàries sinoo que no són bones, per més claers que es disposi.
CUPA no està al servei de les constructores o empresaris com els noms dels que vostè esmenta, està al servei del poble. Ni ho està, ni ho estava, per això tenia l'oposició vehement del sector esmentat.

PreoCUPAda ha dit...

I em sembla que l'oposició de CUPA és constructiva, ja abans ha procurat l'entesa governant conjuntament...

Gràcies per recordar l'oposició destructiva que hi havia amb CUPA al govern, gràcies.

Anònim ha dit...

tot aixó esta molt bé, pro quan votin a favor dels presupostos d'aquest any, quina escusa posaran?

PreoCUPAda ha dit...

Explica't més bé perquè potser saps coses que jo no sé.

Anònim ha dit...

Moltes paraules.

Pocs collons.

Està ben clar.

I a partir d'ara
més paraules.....

I menys collons....

Tu ja m'enténs.

Anònim ha dit...

per la preocupada:
Cupa sempre ha dit que no esta d'acord en el projecte de Can Delfi, si me no en els usus, dons bé si Cupa vota a favor dels presupostos del 2010 estara votan tirar endavan el projecte de Can Delfi.

Persona preoCUPAda ha dit...

I...¿?

Copiat i enganxat del bloc d'IA ha dit...

Anònim ha dit...
David: que en penses del ultim comunicat de CUPA en el seu bloc?

20 de febrer de 2010 10:00


david merino i parcet ha dit...
En aquests últims plens, he de lloar l'actitud de CUPA. Han estat valents i conseqüents, i això no és fàcil. El problema serà de que passarà d'ara en endevant. De fet, l'equip de govern intentarà - i intenta - treballar-nos a nosaltres i CUPA - no hi cap diàleg amb l'Entesa - per que votem favorablement als temes importants. D'aquesta negociació hem d'estar tots pendents. Si l'equip de govern baixa del burro i es obert i dalogant, potser les coses aniran més be. si no, no descarto sorpreses i molt i molt grosses. La pilota és, més que mai, a la teulada del Sr. Zamorano i només a la seva i a la dels seus companys d'ERC. no se, a més, si CUPA aguantarà la pressió. Nosaltres seguirem com sempre.

David Merino i Parcet

20 de febrer de 2010 21:11

Anònim ha dit...

dimeceres teniu ple, tornen a portar les naus ayats i can delfi per seona vegada. que penseu fer?
tornareu a votar en contra o aquesta vagada els hi seguireu el joc? si es la segona espero que tingeu una bona espliació que dunar perque del contrari no entendria res. No podeu permetre que's faci una biblioteca a sota d'un aparcament.Sigeu valents i planteu cara.

Anònim ha dit...

dimecres teniu ple.per segona vagada tornan a portar les naus Ayats i Can Delfi com a mocións estrella.Que fereu, tornareu a votar en contra o aquesta vagada els hi seguireu el joc?
Si es el segon espero que tingeu una molt bona esplicació perque si no, no entandre res. No podeu votar a favor d'un projecte amb el qual sempre hi heu estat en contra.fer un aparcament per sobre de la biblioteca i que la biblioteca estigui semisotarrada es una autentica bogeria. Espero que sigeu valents hi plateu cara.

Francmirador ha dit...

Anònims del 7 de març...
Els escrits semblen anar contra CUPA per una banda i per l'altra se li exigeix una postura. No veig cap aportació constructiva. ¿Quins interessos té la persona anònima?

Qualsevol grup polític pot modificar postures mentre no vagin contra principis. Aleshores hem d'esperar explicacions.
I el principi de dialotgar i trasparència , ha de prevaldre sobre el fer cas a anònims impresentables (impresentables per voluntat pròpia, perquè no es presenten ni amb pseudònims)

Anònim ha dit...

senyors de Cupa, vostes diuen en el misatge titulat "l'acció de cupa aquests darrers mesos" que sobre el tema de Can Delfi no hi estan d'acord, i que nomes els faria cambiar un acord.Ens poden dir quin es el tipos d'acord que els feria cambiar el vot? no els ha enganyat prou aquet gobern format per erc i psoe?
Senyors de Cupa si voten si al projecte de Can Delfi tindran que donar moltes explicacions i tindran que ser molt bones. Es molt facil fer el que fan vostes, surtir d'un gobern dien que la politica que es feia era capriciosa, errática i personalista.Estan segurs que aixó ha cambiat? si realment es aixi siguin valents i tornin entrar a formar part d'aquests gobern, no es pot estar adins i a fora al mateix temps. Ara vostes trien d'aqui un any sera el pople el que triara.

Francmirador ha dit...

Sí sr. anonim,
els poble votarà. I en el seu moment va votar. Per la manera d'expressar-se hem de deduir que vostè no deu haver votat CUPA. Fins i tot potser ha seguit l'estratègia de desgastar CUPA davant d'altres electors que sí que ho han fet en algun moment. CUPA havia canviat de posició davant accions concrfetes fins i tot estan en majoria. O és que davant de situacions noves no es poden canviar accions i acords? Això sí, mantenint l'esperit i els de fons. NO BAIXAR DEL BURRO NO HA DE SER CAP PRINCIPI i sembla que vostè ho exigeixi.
Si volem que els nostres representants polítics es posin d'acord, hem d'admetre que en algunes ocasions han de pactar, especialment si no tenen majoria.

Sr anònim, vostè sí que no baixa del burro, no hi ha manera que es presenti encara que sigui amb psudònim.

Persona preoCUPAda ha dit...

DE COM LLUITAR PER LA INDENPENDÈNCIA I LA PREOCUPACIÓ DEL DIA A DIA DEL NOSTRE MUNICIPI ESTAN ESTRETAMENT RELACIONATS... malauradament n'hem tingut un exemple més.

La Plataforma pel Dret de Decidir denuncia la responsabilitat de l’Estat i de les empreses espanyoles en una política de manca d’inversions en les infraestructures del nostre país, mantinguda durant anys i anys
--------------------------

Davant de les greus conseqüències de la nevada, ocorreguda a Catalunya, el passat dia 8 de març la PDD emet el següent comunicat

Els fets ocorreguts a les comarques gironines denota l’estat lamentable de les infraestructures elèctriques de Catalunya responsabilitat de l’empresa Red Eléctrica Española i Endesa, ambdues empreses promogudes per l’Estat i que exerceixen un monopoli estatal a Catalunya.

La PDD en la gran manifestació del 1 de desembre del 2007 va sortir al carrer a Barcelona on centenars de milers de ciutadans van reclamar el dret de decidir sobre les infraestructures catalanes.

Per això, ara, denunciem la responsabilitat de l’Estat i de les empreses espanyoles en una política de manca d’inversions en les infraestructures del nostre país, mantinguda durant anys i anys.

Catalunya, com a Nació, té dret a exercir amb plenitud l’autogovern i a planificar i executar una política pròpia d’infraestructures que estiguin al servei del país i afavoreixin el desenvolupament econòmic i, conseqüentment, el benestar de la ciutadania.

La política de l’Estat i de les empreses espanyoles són un fre al nostre desenvolupament, cosa que ens porta a greus crisis com la que hem patit aquests dies.

La PDD denuncia la passivitat del Govern català que ha estat incapaç de donar la resposta que el poble li exigia ni tampoc no ha estat capaç de donar suport als ajuntaments afectats. No ha sabut actuar com a govern, ni posar-se al capdavant per solucionar la greu situació que ha patit una part de la ciutadania, ni constituir un gabinet de crisi que dirigís l’actuació dels mitjans públics i de les empreses responsables per superar el desgavell.

Mostrem la solidaritat als milers de ciutadans i ciutadanes que han patit la manca de corrent durant tota la setmana. I reiterem que només amb un autèntic autogovern i la plena sobirania de Catalunya sobre les infraestructures i sobre tot allò que és essencial per al seu progrés i el dels seus ciutadans i ciutadanes aquest país tindrà futur. Per això, una vegada més, la PDD reitera que cal exercir l'autodeterminació.

Anònim ha dit...

A la preoCUPAda:
ENDESA, ja no es una empresa espanyola, es italiana i si repassem els seus inicis a Catalunya esta formada per ENHER i FECSA i d'altres desenes de petites electriques administrades per governs i empresaris catalans.
Un dia tot aquests pastis se'l van vendre, per treure'n, diners, perque no en donaven, pel que sigui.
CUPA ha estat 25 anys al govern del poble, s'han creat nous carrers, etc. Podria haver adjudicat l'electrificacio dels nous carrers a una empresa nova? Podia haver creat una empresa publica que s'encarregues del subministrament?
Les respostes son SI i en cap cas ho va fer com molts centenars d'Ajuntaments.
I aixo es pot aplicar tambe a la telefonia, internet i l'aigua.
En l'aigua si que hi va intervenir la CUPA? Va permetre que SOREA compres i es quedes amb el monopoli de l'aigua a Arbucies, a canvi de minucies. SOREA=AGBAR=multinacional explotadora.

Senyors els serveis escencials han d'estar tutelats per l'administracio i no ser deficitaris: llum, aigua, gas, telefon, internet,... (mmm.. amb el gas CUPA i ERC tambe i tindriem molt a dir), vostes no han fet res mes que seguir la politica de les administracions, tirar pilotes fora i treure's problemes i traslladar-los.

Quina es doncs la gran aportacio de CUPA diferent dels altres partits? Quina ha estat la seva visio de futur en aquest camp dels serveis essencials?
Cap ni una, idem dels altres.

Senyors el sistema se'ls esgota i ni obren els ulls per adonar-se'n i segueixen enquistats.

ELS DOLENTS DE LA PELI

Anònim ha dit...

A la preoCUPAda:
ENDESA, ja no es una empresa espanyola, es italiana i si repassem els seus inicis a Catalunya esta formada per ENHER i FECSA i d'altres desenes de petites electriques administrades per governs i empresaris catalans.
Un dia tot aquests pastis se'l van vendre, per treure'n, diners, perque no en donaven, pel que sigui.
CUPA ha estat 25 anys al govern del poble, s'han creat nous carrers, etc. Podria haver adjudicat l'electrificacio dels nous carrers a una empresa nova? Podia haver creat una empresa publica que s'encarregues del subministrament?
Les respostes son SI i en cap cas ho va fer com molts centenars d'Ajuntaments.
I aixo es pot aplicar tambe a la telefonia, internet i l'aigua.
En l'aigua si que hi va intervenir la CUPA? Va permetre que SOREA compres i es quedes amb el monopoli de l'aigua a Arbucies, a canvi de minucies. SOREA=AGBAR=multinacional explotadora.

Senyors els serveis escencials han d'estar tutelats per l'administracio i no ser deficitaris: llum, aigua, gas, telefon, internet,... (mmm.. amb el gas CUPA i ERC tambe i tindriem molt a dir), vostes no han fet res mes que seguir la politica de les administracions, tirar pilotes fora i treure's problemes i traslladar-los.

Quina es doncs la gran aportacio de CUPA diferent dels altres partits? Quina ha estat la seva visio de futur en aquest camp dels serveis essencials?
Cap ni una, idem dels altres.

Senyors el sistema se'ls esgota i ni obren els ulls per adonar-se'n i segueixen enquistats.

ELS DOLENTS DE LA PELI

Francmirador ha dit...

A ELS DOLENTS DE LA PELI i alguns anòmims...

Efectivament, ser d'esquerres en un món que s'ha tornat neoliberal és difícil i contradictori, potser per això vostès volen veure la gent "d'esquerres" desfassats i per això subratllen les situacions en que s'han pres decisions que no van en la línia social.

La dreta no acostuma a ser contradictòria. Les seus principis (si se'n pot dir això) són: jo a la meva i... si ajudo a algú altre m'ho ha d'agrair. I a més, la democràcia es pot limitar -es limita- en nom dels beneficis i privilegis d'uns pocs. I l'exèrcit garanteix que es mantinguin.

En canvi l'esquerra vol socialitzar i per tant, quan erra es veu con una incoherència. A més des de l'esquerra s'acostuma a veure bé quan la dreta és incoherent i es posa a ajudar (no als bancs, és clar....). Pel que fa a la democràcia, quan governa en majoria, ja és més democràtica que no els governs de les empreses privades.

Ja sé que els termes dreta-esquerra els considereu desfassats, però els conceptes que he explicat existeixen, per tant anomen'ils com vulgui.

Però jo ho veig molt clar: els grans mitjans de producció, distribució, comunicació, serveis, finances... hauríen de ser públics.
La propitat privada hauria de ser d'ús. A petita escala s'haurien de fomentar les cooperatives i el treball autònom (amb una bona cobertura social).

Sí, el neoliberalisme ens va dir que havíem de privatitzar per anar més bé?
Va més bé correus?
Va més bé qualsevol de les companyies de telèfons? És fictici pensar aque anem millor perquè podem decidir canviar. A curt termini ho sembla. Contents i enganayts amb ofertes...
Ha anat més bé Fecsa Endesa...? els beneficis més sucosos van a Itàlia i nosaltres ens quedem amb els problemes.... i seguiran tenint beneficis, és clar... i les empreses de construccuó de torres elèctriques encara més. Torna a pagar que això ha estat un fet extraordinari.

Sobre l'aigua. Qui podia assumir els costos d'adeqüar la xarxa?
En general, què pot assumir un ajuntament si no estan ben finançats. Arreu la institució més
bén finançada SENSE DISCUSSIó, és l'exèrcit i el mercat de les armes. ¿Quan diners sortirien d'aquí per ajudar la gent i els pobles i aleshores en guanyar en justícia, guanyaríem en pau.

¿I qui controla les empreses i multinacionals privades? Gent elegida democràticament: NO.
Qui controla els polítics? Als municipals encara ho podem fer el poble (bé els que estan a la Diputació, o a serveis de la Generalitat com a càrrecs de confiança ja no, QUI TÉ EL CL LLOGAT NO SEU ON VOL, diuen encara alguns avis. Qui forma el FMI i el Banc Mundial... aquests governen el món posant condicions per deixar diners.

Quantes empreses domina la Caixa, que en uns inicis era una "cooperativa"?

Qui domina les caixes?

Quin són els 10 més rics d'Espanya: Botin del Santander, Klopowich de les contructores, Florentino Pérez d'una mica a tot arreu...etc.. ? La cort de Rei d'Espanya, ves per on...


No entenc qui sou els dolents de la película en un poble majoritàriament de dretes i (sempre ha guanyat a les generals, autonòmiques, etc.., exepte les municipals. En país, i una Europa, on l'esquerra només pot actuar amb l'horitzó de que hi hagi "pau social", però amb una mala justícia social. Aquest País, i el món...

Anònim ha dit...

Franctirador ha escrit: "No entenc qui sou els dolents de la pel·lícula en un poble majoritàriament de dretes i (sempre ha guanyat a les generals, autonòmiques, etc., excepte les municipals. En país, i una Europa, on l'esquerra només pot actuar amb l'horitzó de que hi hagi "pau social", però amb una mala justícia social. Aquest País, i el món..."

En primer lloc comentar-te que no ens has respost a les preguntes que llançavem a l'aire (o a la pared, vista la resposta)
En segon lloc dir-te que nosaltres sempre firmem els escrits, encara que la firma no t'agradi.
En tercer lloc la teva curiositat quedarà safisfeta en el moment que nosaltres considerem oportú i tu ja ens jutjaràs, com fas sempre (segurament pel nom o cognom de cadascú, possiblement sense conèixer-nos) que escrivim.
Dues coses, les privatitzacions d'empreses públiques no deficitàries i essencials les va començar un govern socialista (González), pensant en el diner ràpid cap a les arques i les han seguit petites i mitjanes administracions en el seu àmbit, alhora creant milers d'empreses públiques i organismes autònoms paralels a l'administració que són una sangonera per les arques públiques i un bon lloc per col·locar tècnics i directius d' "esquerres" quan governen.
La segona cosa, els bancs i caixes un 25% del negoci dels quals és el crèdit a les administracions. Llavors CUPA va alimentar el lleó durant els 25 anys del seu govern, no? Com es pot criticar als bancs i caixes als que vas a demanar crèdits? Quedem que és un sistema socialista o no?
En el cas que ens ocupa, l'anterior biblioteca, l'aportació a la llar d'avis, s'hauria de suprimir, ja que la fa el fons de cooperació obligat d'una caixa (curiosament l'única que no està governada per polítics i que tots se la volen menjar)?

Volem respostes i no discursos ideològics que no porten enlloc més que iluminar els no ilustrats.
Menys discurs, més acció, meś resposta!

ELS MATEIXOS DOLENTS D'AHIR.

Francmirador ha dit...

PRIMER, no estic al govern municipal, sóc partícip de diferents blocs segons el temps que disposo.
SEGON. Si defenso accions d'un grup polític, és perquè és el que més s'apropa al model de societat que comparteixo.
TERCER. Jo sóc persona que actuo en l'ambient on treballo i en les activitats que em comprometo.
QUART. No és a mi qui em toca donar respostes a preguntes. tinc dret a expressar-me com vulgui i del tema que vulgui. Més acció més resposta, dius-dieu. D'acord que amb la situació que es dóna al municipi no hi ha capacitat resolutiva, però... qui ha guanyat amb la fragmentació?
Hem passat un temps d'ingressos econòmics de l'ajuntament que no s'han aprofitat prou bé i en algun cas s'han malaguanyat.

QUART. He expressat pensaments en relació a un model "utòpic". Però moltes accions d'avui eren utopies avui. I les utopies són idees que ens poden moure. L'unic que hi ha moltes parts de la nostra societat i del món que no les gaudeixe. La veritable pau vindrà de la justícia. Si no , mira, parlem de que volem més seguretat i ni en tenim i a menys perdem llibertat.
Cinquè. Les caixes,,, ah! les caixes,... entitats sorgides de les "caixes" de resistència dels obrers i gent amb iniciativa (no heredada, no sé si m'entens-enteneu)Abans s'apropaven més al model que considero just... ara han sigut condicionades pel neoliberalisme financer especulador. Unes altres víctimes, tot i que encara conserven cert caràcter social i protector de la cultura (mecenes, si no encara hauria sigut pitjor).

FINALMENT. Si el vostre discurs és perquè CUPA es va quedar curta, aleshores sí, esteu del costat dels que el sistema considera DOLENTS. Si sou protecors del sistema ho sento, els sistema us considera els bons, com el 7è de caballeria. M'és igual com us digueu, però ho veig així mentre no em demostreu el contrari. Entenc que hi hagi pseudònims per despistar els que anomenes(anomeneu) "no ilustrats"

I el concepte de Franc"M"irador és independent. Des de la meva perspectiva, però l'únic responsable del que dic sóc jo sota aquest pseudònim. Observo (miro atentament) la realitat i projecto paraules escrites... enfocades a una manera d'actuar (que per ser col·lectiva hi d'estar d'acord amb una majoria democràticament).

Volem, volem, afirmeu...

Doncs a mi m'agradaria primer desenmascarar la vostra posició. No m'interessa saber qui ets/sou, però sí la vostra posició.
Perquè suposo que defensareu un grup polític més afí (o potser seràs-sereu candiat/s/a/es. Però, ara per ara, ho feu atacant gent que han treballat (ACCIÓ) molt pel poble (amb totes les mancances que pot haver-hi hagut). En un context contrari. I, durant més de 30 anys, perdent la base social de la majoria, mentre bona part de la societat arbucenca girava cap on marcaven els standars.

NOTA. M'adreço a vostè-vosaltres perquè no em queda clar si ets-sou un o més. Ara que, demostraríeu molta agilitat posar-te-vos més d'un a l'ordinador cada vegada.

Copiat i enganxat ha dit...

DELS COMENTARIS DEL BLOG DEL CARRER CAMPRODON
----------------------

Anònim ha dit...

VISCA LES ESQUERRES, COM CUPA!!!

Us heu venut per quatre rals. Quina poca ambició la vostra, i encara teniu la barra de voler justificar que el que vàreu aprovar ahir, amb el vostre vot favorable, es un acte de responsabilitat política, doncs si la teniu, hauríeu d'entrar una altre vegada al govern d'Arbúcies.

Sereu responsables d'un equipament amb un procediment del tot il·legal, com les naus Ayats, i que a sobre, ERC, PSOE i CUPA heu adjudicat a una empresa constructora de fora d’Arbúcies, que passa que no tenim constructors capacitats per fer aquesta obra?, o es que no se'ls ha donat la possibilitat de participar-hi!?. Senyors estem en crisis i per si no ho sabien a Arbúcies cada dia hi ha més gent a l'atur.

L'altre responsabilitat que hauran de compartir amb els seus socis de govern, serà la de una infrastructura innecessària i desmesurada com Can Delfi (4.000.000€ ), que en les èpoques que corren , ja explicareu vosaltres la necessitat d'aquesta despesa, o es que no tenim espais al poble per ubicar-hi tot el que voleu fer a Can Delfí? Cluster carrocer, Biblioteca, oficina turisme, bandolers i bruixes, centre d'interpretació de l'aigua., deu ni do les coses que hi caben en aquest espai.

Però el més trist de tot aquest canvi de cromos, i pacte de legislatura, es que, qui hi surt perdent una altre vegada, som els arbuciencs i arbucienques, que veurem una altre vegada com malbarateu els nostres diners i el poble, i tot a canvi d'una plaça, o de la senyalització d'espais, o de la “no incorporació” de més policia municipal al poble, això si! també heu exigit que es compleixin uns acords de ple, que pel sol fet de ser acord de ple, ja s'haurien d’haver complert, però també ho heu posat dins d'aquest pacte, per que d'aquesta manera sembli que demaneu la "LLUNA", doncs no! no demaneu la lluna, de fet no demaneu res, que justifiqui una despesa de 7.000.000€ per fer dos edificis, un amb tràmits il·legals i l'altre del tot desmesurat.
19 de març de 2010 13:17
Anònim ha dit...
-------------
De PreoCUPAda:
Anòmin , segurament anticuperu de tota la vida i que vol desgastar més la imatge en favor dels seus. Legítim però que cal posar en evidència...

Altres evidències:
CUPA, amb dos regidors no pot aplicar íntegrament el seu programa.
CUPA, vol apropar-se al màxim als seus objectius. Per això pacta. No és vendre's.
CUPA segueix essent d'esquerres però el context que hi ha no li permet avançar més.

Arbúcies, segurament persones com vostè hi han contribuit, ha viscut una fragmentació tot per impossibilitar que CUPA tingués majoria. Ara se la vol fer desaparèixer.

CUPA no ha d'entrar al govern per votar uns punts a favor.

Arbúcies ha de tirar endavant. Si el grup amb més vots no ha esata capaç de negociar l'alcaldia, no se'n pot responsabilitzar CUPA. Altres no volen governar perquè no estan disposats a dialogar en base el seu programa (o es fa el que volen o no hi ha tracte),... què volen aleshores? ... més enrenou per pescar més vots a canvi de demagògia?

Srs... de cares a les properes eleccions podem anar a millor o a pitjor...
Increible, us estimeu més desgavell abans que CUPA pugui influir en la vida municipal... I evidentment, com que no hi ha majoria, s'han d'acceptar a contracor altres decisions ... Això no es canviar cromos ni vendre's. entre altres coses perquè no hi haurà ni benefici personal ni benefici en vots... Els vots del futur han de venir per el programa del futur... i per la responsabilitat demostrada en el passat.
Vostè no confia en CUPA, segurament mai hi ha confiat, segurament la seva visió ni tan sols és d'esquerres -ja li interessa desacreditar-la.

Persona PreOCUPAda
19 de març de 2010 20:09