dilluns, 1 de juny del 2009

VOTA LA SOLIDARITAT ENTRE ELS POBLES

4 comentaris:

CUPA Arbúcies ha dit...

2945

CUPA Arbúcies ha dit...

Sr President de l'Estat Espanyol

Don José Luís Rodríguez Zapatero

Rebi la fraterna salutació de Pau i Bé.

Em dirigeixo a vostè per tal de demanar intervenir i evitar accions antidemocràtiques de retallar el dret del poble espanyol a la informació i llibertat d'expressió, d'exposar les seves idees, fins i tot amb aquelles que no compartim.

Estem davant d'uns grans desafiaments i canvis cada vegada més accelerats que viu la humanitat i cadascun dels nostres pobles i necessitem enfortir les bases de diàleg i participació ciutadana.

Representants del fer cultural, educatiu, social i polític vénen reclamant el dret a la participació presentant la candidatura encapçalada per Alfonso Sastre, en les pròximes eleccions al Parlament Europeu, anomenada "Iniciativa Internacionalista - La Solidaritat entre els pobles", nascuda de la convergència de diversos corrents dins del marc de la llei i la democràcia.

L'única manera d'enfortir i avançar en consolidar l'Estat de Dret i les llibertats públiques és la participació social, el diàleg i el dret de cada ciutadà i ciutadana en la construcció de nous paradigmes que permetin construir camins de llibertat i Pau.

Espero Senyor President que consideri aquest demanda. Li reitero la fraterna salutació desitjant-li molta força i esperança.

Adolfo Pérez Esquivel

Premi Nobel de la Pau

Buenos Aires, 14-05-2009

CUPA Arbúcies ha dit...

Iniciativa Internacionalista condemna la violència.

Els promotors de la candidatura han condemnat expressament la violència el que demostra que no són una tapadora de ningú i que això no és més que "una autèntica persecució política del PP i PSOE"

CUPA Arbúcies ha dit...

Document de CUPA d’adhesió a la candidatura
INICIATIVA INTERNACIONALISTA

Des de CUPA (Candidatura Unitària i Popular d’Arbúcies) donem suport a Iniciativa Internacionalista Solidaritat dels Pobles perquè tot i que som un col·lectiu d’àmbit municipalista, no per això defugim la nostra responsabilitat en la lluita de les classes populars per arribar a una societat més justa, lliure i solidaria, capaç de resoldre les greus desigualtats econòmiques, politiques i socials existents avui en el món, tant entre les persones com entre els pobles.

Estem en mig de una crisi del sistema capitalista com no l’havíem viscuda mai, on s’està posant de manifest la incapacitat intrínseca del capitalisme de resoldre les necessitats vitals de les persones i de la seva inoperativitat com a instrument de creixement i progrés de la humanitat. Es hora doncs de que ens mobilitzem totes i tots per tal d’aprofundir les contradiccions del sistema neoliberal construït a base de repressió i violència des dels Estats que configuren la Unió Europea de les oligarquies econòmiques encapçalades per les multinacionals i representades per una classe política corrupta, instal·lada en el poder i entregada a la defensa dels interessos de la minoria rica i poderosa per tal de rebre a canvi les molles amb que es paga als esquirols i botiflers.
Companyes i companys, alcem-nos d’una vegada per totes en contra d’aquells que per romandre en el poder no dubten a tirar-nos al damunt a la seva policia i a criminalitzar-nos i il·legalizar-nos si els cal, per tal de continuar munyint-nos un dia i un altre, fins que no ens quedi res que pugui satisfer la seva ambició sense límits. Diumenge anem a votar pels nostres, pels que ens han de representar a nosaltres i també als qui l’estat espanyol pretén deixar sense veu. Anem a votar per tots nosaltres, les dones i els homes que creiem en el socialisme com a instrument d’organització social, política i econòmica al servei de les persones i de la seva realització personal i nacional. Anem a votar per tots els pobles dignes que lluiten per les seves llibertats nacionals i per la construcció d’un mon mes just i solidari.
Companyes i companys, anem a votar també per tots aquells patriotes que no podran fer-ho, perquè varen donar la vida en el llarg camí cap a la independència i el socialisme, en la lluita contra tots els imperialismes que flagel·len a la humanitat amb les seves guerres assassines per el domini del petroli, de l’aigua, o de qualsevol cosa que els serveixi per continuar dominant persones i pobles.
Iniciativa Internacionalista ha de ser la nostra veu cap els pobles d’Europa i del mon. Que diumenge que be no se’ns escapi cap vot. Siguem bel·ligerants amb la família, les amigues i amics, veins. Som molts els que ja estem farts d’alimentar la fera. Anem tos a votar per Iniciativa Internacionalista.
Permeteu-me que acabi amb paraules que venen de Nicaragua, com sabeu molt estimada per Arbúcies: “La solidaridad es la ternura de los pueblos”.

Visca la solidaritat internacional!!!
Visca el socialisme!!!!
Visca la terra!!!!