dimarts, 2 de juny del 2009

SEMPRE ET RECORDAREM...

I QUE ELS COLORS T'ACOMPANYIN

3 comentaris:

CUPA Arbúcies ha dit...

2981

Escrito a cuatro manos ha dit...

El més sentit condol. Una forta abraçada.

Llegit al final del comiat ha dit...

J., C., D.,
que ens sentiu al vostre costat.


“Déu, en crear el món, se´n retirà per a retornar només com un captaire,freturós i sense forces. Pensar en Déu és, doncs, pensar en la seva absència, en el seu silènci.

En aquest món nostre, Déu calla. O, el que és el mateix, allà on regna la necessitat, el bé li està com prohibit regnar directament. Malgrat aixó, Déu no deixa de cridar els homes i un raig de llum arriba a vegades a traspassar l’opacitat del món, i toca tot aquell que es buida del seu propi jo, que consent i espera.”

SIMONE WEIL


Amigues i amics, creureu o no creureu en Déu, però avui, amb llàgrimes als ulls per aquest comiat de l’Anna, tots els companys i companyes que hem treballat durant tants anys al servei del poble, us hem de dir que l’Anna, va ser sempre un raig de llum, perquè, buidada del seu propi jo, esperava discretament, donava a mans plenes la seva capacitat de disseny, de dibuxar, de somriure, de donar suport, d’acompanyar i encoratjar-nos a tots.Ara encara ens demana que continuem fent pinya al costat del seu home, en Jordi, en l’amistat, el treball, el servei, la vida… segur que ho farem!


Anna, com l’arbre de la plaça, plè de fulles verdes , que et dirà l’últim adéu, també te´l
diem nosaltres amb anyorança i agraïment . Moltes gràcies Anna!

Donat que som el poble, és tot el poble que et diu gràcies per tot el que ens has donat durant aquests massa curts anys entre nosaltres.

A reveure!