dimecres, 29 d’abril del 2009

PREMI CASALDÀLIGA A LA SOLIDARITAT PER A UN ARBUCIENC

Jordi Planas, coordinador de la Comissió de l'Agenda Llatinoamericana, membre de Justícia i Pau de Girona, un dels membres més veterans de la Coordinadora d'ONG Solidàries i un dels impulsors del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament va rebre el diumenge 26 d'abril el premi Pere Casaldàliga que entregà el Festival Internacional de Cinema Solidari de Navarcles. El guardó és un reconeixement a aquest arbucienc que resideix a Girona, pel seu "autèntic compromís social" especialment a Llatinoamèrica, on ha participat en diferents iniciatives per a contribuir al seu desenvolupament. La Coordinadora d'ONG Solidàries celebra aquest guardó tan merescut. En Jordi va recollir el premi en nom de tot l'equip que estan donant suport a les Causes que Pere Casaldàliga impulsa per mitja de l'Agenda Llatinoamericana-Mundial.
Felicitats Jordi pel teu treball i perquè sempre has estat vinculat a Arbúcies, no només familiarment, sinó també activament donant suport a les Causes solidàries.
BLOC "CLAM", organitzador del Festival de Cinema Solidari.
DISCURS de Jordi Planes en recollir el premi

4 comentaris:

R. Rodriguez ha dit...

Felicitats Jordi,

per merescudíssim

per arbucienc

per solidari

per cupero

alterglocal ha dit...

Mn. QUIM PLA, que va estar de vicari a Arbúcies els anys '60 ha penjat aquest comentari al seu bloc personal "Memòries del burxeta"

http://memoriesdelburxeta.blogspot.com/2009/04/neguit-despiritualitat-dabsolut.html

Fa uns dies que he sabut que han concedit el “Premi Casaldàliga” a un amic meu, en Jordi Planas. El conec des que era jovenet. Estic segur que he tingut alguna cosa a veure en la seva trajectòria vital. De gran, com sol passar, m’ha superat, ha anat més enllà que jo. Però s’ha mantingut fidel a l’amistat; ell i la seva esposa, la Pura. En Jordi ara ja té els fills grans. Ja s’ha jubilat. Però quan es tracta del Tercer Món i de les causes perdudes, en Jordi encara és com un jove enèrgic. Amb ell vam fer una campanya molt interessant a Justícia i Pau. Amb ell, i gràcies a la seva ajuda, vaig poder realitzar el somni de veure sobre el terreny els problemes d’Amèrica Central. En Jordi m’ha retornat, amb escreix, el poc que jo vaig fer en la seva educació personal.

Anònim ha dit...

Un arbucienc de cor, que viu a Girona, en Quim Pla, ex vicari d'Arbúcies, se n'alegra molt del guardó concedit a l'arbucienc Jordi Planas (premi Casaldàliga), i saluda en Jordi i tots els amics d'arbúcies.

Una abraçada Quim Pla, Girona.

Anònim ha dit...

També felicito de tot cor a en Jordi Planas i l'animo a continuar aquesta trajectòria pel camí de la solidaritat.

Una abraçada. Carme Torelló