diumenge, 29 de juliol del 2012

CUPA ES SOLIDARITZA AMB ELS TREBALLADORS DE L'AJUNTAMENT D'ARBÚCIES

SOLIDARITAT AMB ELS TREBALLADORS I TREBALLADORES DE L’AJUNTAMENT D'ARBÚCIES

La Candidatura Unitària i Popular d'Arbúcies (CUPA) vol expressar la seva solidaritat amb tots els treballadors i treballadores de l’Ajuntament d’Arbúcies que han hagut de passar pel mal tràngol de veure com el govern d'Entesa i PSC decidia que per compensar el notable increment de despeses en els sous dels regidors i l’Alcalde, s’havia de retallar la partida corresponent als sous d’uns treballadors i treballadores que són una de les peces fonamentals en el bon funcionament dels serveis municipals de la nostra Vila. Ara, desprès d’un llarg procés que ha estat qualsevol cosa menys una negociació, on s’han vist pressionats, coaccionats, enganyats i menyspreats pel govern, sabrem quines seran les persones que es quedaran sense feina per la decisió d'uns polítics amb molt poca sensibilitat social, que s’han comportat més com a cacics que com a servidors del poble.
Segons els rumors i no pas per informació del govern, sembla que són dotze les persones que perdran la feina i aniran a engruixir les rengles dels més de 500 aturats i aturades que ja hi ha entre la gent d’Arbúcies. Per a ells tota la nostra solidaritat en el futur incert que la manca de responsabilitat política dels qui governen els han empès a viure.
Diem això perquè mentre per un costat acomiaden treballadors sense cap escrúpol, per l'altre contracten amics i familiars. No sabem si és il·legal, però el que és segur és que ens sembla immoral que es contractin a dit persones de l’entorn familiar i polític d'Entesa sense oferir aquestes feines públicament per tal que qualsevol de les persones aturades d’Arbúcies tinguessin l’oportunitat d’optar a tornar a treballar, encara que fos en un treball temporal.
CUPA exigeix que aquests llocs de treball, i qualsevol d’altre que des de l’Ajuntament es pugui generar, siguin informats públicament i amb el màxim de difusió possible per tal que tothom tingui
l'oportunitat de presentar-s'hi.
Insistim un cop més en oferir el nostre suport i la nostra solidaritat a tots els treballadors i treballadores del nostre ajuntament, expressar el nostre respecte al comitè d’empresa i felicitar-lo per la manera com ha exercit la defensa de tots els llocs de treball i per com han portat les negociacions amb el govern municipal, ja que malgrat les constants negatives que han rebut han sabut estar al seu lloc i han exercit com a verdaders portaveus de tots els treballadors, traslladant en tot moment les propostes que s’havien aprovat entre totes les persones que acudien a les assemblees de treballadors i treballadores.

Candidatura Unitària i Popular d'Arbúcies (CUPA) Arbúcies, 28 de juliol de 2012

1 comentari:

Anònim ha dit...

Estic d'acord en aquest escrit i lamento que l'equip de govern no hagi fet cap gest per part dels membres de l'equip de govern que també formen part de la plantilla, ni els sous dels regidors, ni amb cap altre despesa.
Penso que tot aqust panorama només afecta el pressupost del 2012 i no vull imaginar-me com serà el proper any.
Ja ha passat la festa major,amb encerts i desencerts i ens toca encarar un altre curs amb unes perspectives generals i locals ben galdoses.