dimecres, 3 d’agost del 2011

QUE NO ENS RETALLIN EL CAP

Cliqueu sobre la imatge i veureu el text més gran
Extret de la plana 5 del butlletí municipal ALTAVEU núm .22

2 comentaris:

Anònim ha dit...

mira que diu el diari sobre la manera de fer política del Jaume Salmeron (Entesa) http://www.diaridegirona.cat/comarques/2011/08/05/falsifiquen-firma-cinc-portaveus-consell-forar-fara/506090.html?utm_source=rss

Falsifiquen la firma de cinc portaveus del Consell per forçar un ple que no es farà
Els representants estaven d'acord amb la moció contra les retallades a Salut però la va signar el "transportista"

MARTÍ SANTIAGO Cap dels cinc portaveus de l'oposició al Consell Comarcal va estampar la seva firma a la moció que reclamava la convocatòria d'un ple extraordinari per abordar la qüestió de les retallades en matèria de sanitat que afectaran la comarca. Si bé és cert que tant Martí Nogué (PSC-PM), Joan Colomer (FIC), Joan Salmerón (ICV-EUiA), Enric Martínez (PPC) com Marc Fuertes (Millor) estaven d'acord amb el text íntegre, el regidor d'Arbúcies, Jaume Salmerón (L'Entesa), que actuava com a "transportista" d'aquests, va falsficar les cinc signatures per poder entregar el text a la secretaria del Consell el passat 20 de juliol.

L'edil arbucienc reconeix aquesta situació i afirma que es tracta d'un "defecte de forma" del qual ja l'hauria alertat el president de l'ens, Robert Fauria (CiU). En el seu descàrrec, manifesta que va actuar així perquè la moció estava consensuada i tres dels cinc consellers van donar-li l'autorització en trucar-los després de ser adverit per la secretària del Consell que no podia presentar la proposta sense les signatures de qui la subscrivien. "Era entrar-la [la moció] al moment o tornar a reunir-nos tots només per signar-la", afegeix. Les firmes de Nogué i Fuertes eren completament idèntiques.

Anònim ha dit...

A l'anònim de dalt:

En l'actual context socio-econòmic en el que estem i només se t'ha acudit carregar contra en Jaume Salmeron pel tema més que justificat de unes signatures ( qui justifica aquesta acció no soc jo, si nó els propis companys del Consell comarcal i fins i tot el mateix President), i aprofitant l'avinentessa, el mateix els dic als Srs ERC, durant 8 anys que ha durat el seu mandat, mai han penjat l'estalada del balcó de l'Ajuntament, i em sembla que els Srs de CUPA tampoc ho van fer mai.

Preucupint-se per la situacó complicadíssima en la qual estem inmersos, i no per si hi ha una o una altre bandera onejant del balcó de l'Ajuntament.