divendres, 15 d’octubre del 2010

PREGUNTES... AMB RESPOSTA?

Preguntes generades després del Ple de l'Ajuntament d'Arbúcies del 6 d'octubre de 2010...


    • Per què el Sr. Zamorano no va incloure en l'ordre del dia inicial del Ple de l'Ajuntament les dues mocions que CUPA havia presentat?
    • En el tema de la recaptació municipal: És veritat el que es diu sobre ocults pactes entre els partits que governen el Consell Comarcal  i la Diputació?
    • Són aquests inconfesables pactes supramunicipals els que expliquen la negativa d'ERC i PSC a denunciar el conveni que l'ajuntament té amb el Consell Comarcal de la Selva per la recaptació dels impostos municipals?
    • Per què després de més de sis mesos no s'ha executat un tràmit tant senzill com convocar un concurs per cobrir una plaça d'arquitecte municipal?
    • És que potser l'alcalde i els regidors de l'equip de govern van votar el mes de març a favor d'unes coses que NO pensaven complir?
    • Per què el Sr. Zamorano no va voler deixar sobre la taula el tema del carrer Camprodon, tal i com li vam demanar, tot i saber que perdria la votació?
    • Qui  va impedir amb la seva actitud un acord sobre el carrer Camprodon?
    • El Sr. Zamorano, no vol o no sap gestionar una situació política que ell mateix ha creat amb les seves actituds personalistes?
    • Per què no es va retransmetre per la ràdio aquest ple que ja es preveia polèmic?
    • És veritat que TAMPOC és va enregistrar, malgrat que el senyor alcalde havia dit que així es faria?
    • A què es deu aquesta falta de transparència?
    • On és un l'esperit DEMOCRÀTIC d'un govern que són MINORIA?
LA RESPOSTA ESTÀ EN .... EL VENT?
(o no, les respostes les té algú .. o sigui que si les voleu compartir .. aquí teniu un lloc per fer-ho)

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola cuperus, jo no sé si compartir respostes, el que si faré és compartir algunes preguntes amb vosaltres:

-Sabeu perquè després de tants anys han l'Ajuntament fa oposicions a encarregat de brigada d'obres?
-Sabeu perquè desprès de tants anys l'Ajuntament fa oposicions a tècnic en medi ambient'
-Sabeu perquè després de dos anys l'Ajuntament fa oposicions internes a sergent policia local?
-És possible convocar oposicions sense que estiguin contemplades al pressupost del 2010 que encara no s'ha presentat i estan en un període de restriccions pressupostàries?
Compartiré respostes:
-Perquè així pujarà el deute de l'Ajuntament i hipotecarà al futur Alcalde/alcaldesa.
-Per col·locar els amics de l'Alcalde: aposto a que els adjudicataris seran: Quim Vallosera, Anna Pintu i Grau Gelpí i sinó temps el temps.
-No tinc resposta a la última pregunta, espero que algú la comparteixi.

Anònim ha dit...

no crec que els has dit siguin amics de l'alcalde, de fet no sé si en té gaires d'amics... potser algun compnany de timbes, i algun amor perdut, ...

Anònim ha dit...

quins "mèrits" ha fet Roger Zamorano per anar 9è a la llista de candidats del Parlament? Potser espera que si pacten amb Convergència encara esgarraparà alguna vicepresidència o subsecretaria?...

Anònim ha dit...

Heu vist l'últim escrit d'Esquerra (antiga ERC) patètic, diu que no parlen dels altres i només fa que parlar d'Entesa i CUPA i el video de la Córdoba, jajaja, per morir-se de riure, quina pena, com han acabat aquesta gent, penós, es pot morir i es pot morir amb dignitat, no és el mateix.

Anònim ha dit...

Preguntes després de veure el video de la sra. Córdoba contra CUPA i ENTESA, sobre la recuperació de la recaptació municipal.

-Ha comentat que CUPA abans ho feia amb un paper?????????????

-Comenta que la millor alternativa era passar-ho al Consell Comarcal? No seria millor haver format personal, comprar software i així ara no tindríem aquest sobrecost alhora de recuperar el servei?

-Vostè treballa al servei de recaptació del Consell Comarcal? És cert aquest rumor? Quans anys fa que hi treballa potser des que s'hi va traspassar el servei? Si us plau contesti'm aquestes preguntes i potser tindrà credibilitat.

-Diu que ara hi ha operacions simplificades? No es pot fer res per internet, el sistema falla. S'agafen dades que no són correctes, es presenten reclamacions i queixes que no contesten i a més no es coneix el personal i és més fred, ho dic per experiència pròpia.

-Hi ha una màxima en Economia, li ensenyen al 1r curs a la facultat, per si els seus pares no li han ensenyat i és que el sentit comú és el millor criteri. I què diu el setnit comú en aquest cas: Doncs que és evident que recuperar un servei que no has tingut duran anys té un cost, que aquest cost es pot amortitzar (no cal assumir-lo en un any) i que tenir un servei és molt millor per controlar-ne els costos, l'eficiència i el personal que hi treballa. Per tant aquests 118.000€ de sobrecost no serien tant un cost com un benefici a llarg termini! No miri d'avui per demà, miri a 10 anys vista!

-Diu que el dia 1/1/2011 s'hauria de tenir tot a punt i que sinó no es podrien cobrar els impostos. Quins impostos municipals es cobren l'1 de gener? Si us plau no faci demagogia, quan temps fa que CUPA i ENTESA li van demanar això? El contracte es denuncia al setembre, però es pot tenir assumida la recaptació i formar personal des de molt abans.

-Per cert quin és el cost de tots els informes que han encarrregat?

Anònim ha dit...

Algunes respostes:
-Calendari fiscal de l'Ajuntament d'Arbúcies del 2010.

Del 1 de Febrer al 31 de Març
Concepte
IVTM Anual 2010
Recollida d'escombraries Anual 2010

Del 1 de Maig al 30 de Juny
Concepte
IBI Urbana Anual 2010
IBI Rústica Anual 2010

Del 1 de Setembre al 31 d'Octubre
Concepte
IAE Anual 2010

Anònim ha dit...

ACTA DE LA SESSIÓ DE CARÀCTER EXTRAORDINARI CELEBRADA PEL PLE MUNICIPAL EL 20 D'OCTUBRE DE 2009
ORDRE DEL DIA
PUNT ÚNIC.- PROPOSTA D’ACORD PRESENTADA PER L’ENTESA PEL PROGRÉS D’ARBÚCIES, PER A LA CREACIÓ D’UNA COMISSIÓ QUE ESTUDIÏ EL MODEL I LA GESTIÓ DE LA RECAPTACIÓ MUNICIPAL.

D'això fa un any i es va aprovar per unanimitat, sembla que l'oposició anava amb temps.

Francmirador ha dit...

A la pregunta...

-Per cert quin és el cost de tots els informes que han encarrregat?
20 d’octubre de 2010 16:43

Com a mínim 3000 €, un mig milió de pessetes

i jo només he vist un informe de 22 planes: http://ves.cat/ak5o
Si algú ens vol donar més informació.
Hi ha gent que paga amb diner públic justificants poder conserval la feina.
PErÒ HI HALTRES PUNTS DE VISTA, TOT DEPEN DEL MODEL QUE S'ESCULL.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb tu Francmirador. Hi ha gent que paga amb diner públic la justificació per mantenir la feina. I el que es senti aludit que respongui, tots sabem de qui parlem