dijous, 9 de maig del 2013

Assemblea Oberta


Companyes i companys!!!!

En la darrera assemblea, CUPA va aprovar entrar a formar part de la CUP. Després de presentar-nos en el darrer consell polític, ara formalment ja formem part de la estructura nacional de la CUP.
El nostre objectiu, però segueix sent: treballar per fer d'Arbúcies una vila solidaria dins d'uns Països Catalans socialment i nacional lliures.

Per tal d'arrancar en aquesta "nova" etapa hem preparat una assemblea oberta amb dos punt a l'ordre del dia:

1.- Presentació de la CUP d'Arbúcies, la CUPA
2.- Retallades i privatitzacions a l'Ajuntament d'Arbúcies


En aquesta assemblea contarem amb la presència d’en Quim Arrufat, diputat al parlament per la CUP.

En el segon punt s'analitzaran les retallades de personal, participació ciutadana, solidaritat i serveis públics i les privatitzacions de l'escola d'adults, la deixalleria, i la recaptació. A part es farà un repàs de l'estat en què es troben les tres grans obres pendents a Arbúcies. Les Naus Ayats, on hi ha gastats 2 milions d'€, el carrer Camprodon, i la biblioteca.

Des de CUPA fem una crida a les arbucienques perquè vinguin a l'assemblea oberta i participin activament del debat.
JUNTES HO FAREM POSSIBLE!!!!! Juntes hem de tornar a fer d'Arbúcies una vila on les ciutadanes puguin decidir amb que es gasten els seu diners, on cadascuna de les arbucienques pugui aportar el seu granet de sorra per sortir d'aquesta crisi del sistema capitalista. Arbúcies ha de tornar a ser un referent en participació ciutadana, solidaritat i sostenibilitat. Fer d'Arbúcies un poble amb uns serveis públics de qualitat i on es posin sempre  els interessos de les persones per davant els interessos econòmics.

Hem vist com l'actual equip de govern ha fet tot el contrari. Ha acomiadat a 13 treballadores, ha privatitzat serveis com l'escola d'adults o la deixalleria, i segueix privatitzant la recaptació. Cosa que ha suposat una pèrdua de servei i forces diners a les arbucienques. I sobretot no podem permetre que es segueixi governant mitjançant la mentida. Les arbucienques tenim el dret a saber la veritat de tot el què està passant a Arbúcies!!!

És per tot això que es necessària la teva presència en l'assemblea oberta que tindrà lloc el proper divendres dia 17 de maig, a 2/4 de 8 del vespre a la Llar de jubilats!!!!

T'hi esperem! Participa!!!!!

CUPA - CUP


1 comentari:

Carme Torelló ha dit...

Crec que l'assemblea va ser força positiva ja que va donar-se informació sobre la situació del poble i de l'ajuntament. En Quim Arrufat va donar pistes de com fan ells, la CUP, el treball de carrer i tot i que no hi ha receptes màgiques el que ens va quedar molt clar és que cal una implicació en el teixit associatiu per obtenir presència i resultats i no parlem de resultats electorals si no de resoldre els problemes reals de la gent. Així docs: Som-hi!