dimecres, 27 de febrer del 2013

CUPA CONDEMNA I LAMENTA QUALSEVOL FORMA DE CORRUPCIÓ


    La Candidatura Unitària i Popular d'Arbúcies (CUPA) lamenta que el bon nom de les ciutadanes i ciutadans d’Arbúcies s’ hagi de veure enterbolit pels dos ex regidors d’ERC de l’Ajuntament d’Arbúcies que pressumptament hagin abusat de la confiança que la ciutadania d’Arbúcies els va atorgar, servint-se del seu càrrec polític en profit propi, tal i com informa el Punt diari en l’edició del divendres 22 de febrer de 2013 i que segurament té una relació directa amb la decisió traspassar el servei de recaptació dels impostos municipals al Consell Comarcal.
    Demanem a ERC, que des de la seva agrupació local, aclareixi els fets que relata la premsa.
    Reiterem el nostre convenciment que l’externalització dels serveis públics acaba sent més cara, discriminatòria i contrària als interessos populars, ja que en passar a gestionar-se mitjançant empreses privades, l’únic objectiu de les quals és el benefici propi, converteixen els nostres drets en simples béns de consum.
La privatització del servei de recaptació ja ha costat al poble d’ Arbúcies més d’un milió d’euros i possiblement alguns llocs de treball del personal de l’ajuntament i a més a més, ens dóna un servei de menys qualitat. Què n’hem d’esperar de la privatització de l’escola d’adults, la deixalleria...

         Estem convençuts que la greu situació per la qual passa el poble 
        d’Arbúcies, amb més  de 500 persones a l’atur i una situació de greu
        crisi socioeconòmica, requereix democràcia directa, transparència i 
        participació ciutadana en la gestió de les qüestions públiques i sobretot 
        voluntat de servei, governi qui governi.


És per això que exigim a l’Ajuntament d’Arbúcies que posi en marxa tots els mecanismes necessaris: assemblees obertes, pressupostos participatius, consells municipals, etc. per tal que els arbuciencs i les arbucienques puguem participar de la gestió municipal i evitar així casos de corrupció com els que hem esmentat.