diumenge, 6 de maig del 2012

Arbúcies canvia de lloc la comissaria de la policia local i la ubicarà al nucli

La brigada municipal adequarà un local al carrer Castell per fer més "proper i eficient" l'equipament






ARBÚCIES | DDG 
La policia local d'Arbúcies canviarà de seu aquest estiu, la nova comissaria estarà situada al bell mig del nucli urbà i no com ara, que es troba al costat del parc de bombers i queda amagada i lluny del casc urbà. Segons informa el consistori en un comunicat, el canvi d'emplaçament tindrà un cost zero per a l'Ajuntament perquè l'adequació del nou local anirà a càrrec de les brigades municipals.
La nova comissaria estarà situada al carrer Castell en el tram que va entre la placeta de Can Reus, el carrer Francesc Camprodon i el carrer Germana Assumpta, les principals vies d'Arbúcies. 
L'alcalde Pere Garriga (EPA) destaca que han decidit fer el canvi perquè "la comissaria actual al costat del parc de bombers queda amagada i massa lluny per a les consultes de la gent, i això ara canviarà perquè el nou emplaçament és cèntric, estratègic i molt visible, un lloc de pas i de fàcil accés per a tothom". A més, afegeix, és "un punt de sortida per arribar fàcilment a tot arreu i això farà la policia més ràpida i eficient en qualsevol dels seus serveis".

Comptar amb 12 agents
La policia local es va crear fa tres anys i compta amb sis agents, dos caporals i un sergent, un total de nou efectius que vetllen per una vila amb més de 6.500 persones i un territori molt extens atès que el terme municipal és de gairebé 90 quilòmetres quadrats. En aquest sentit, l'alcalde reconeix que l'objectiu del govern "és adaptar progressivament aquest cos a la realitat i a les necessitats d'Arbúcies i això implica que en un futur puguem arribar a comptar amb 12 efectius".

.. i després diuen que no hi ha diners .. 

segons per a què, oi?

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo penso que l'equip de govern no té clares les prioritats del moment que està vivint la població.
I anem sabent i descobrint algunes actuacions que ens deixen preocupats, astorats i emprenyats.

Anònim ha dit...

jo crec que ja era hora i si es veritat el que diuen que no costara diners encara millor. Hi ha decisions que conparteixo i aquesta es una.

R. Rodríguez ha dit...

Com pots pensar que no costarà diners? en quin món vius company? o és que et creus tot el que diuen aquests mentiders compulsius?
Potser el trasllat no costarà res, bé res més que el treball de la brigada que alguna cosa val, no? però pel local haurem de pagar 500 euros al mes de lloguer. De veritat creus que en la situació actual era necessari aquesta despesa? Jo crec que no, que aquesta és una de les maneres de pagar els favors electorals.

Anònim ha dit...

I ha diners??? I tant que hi ha diners, pels regidors de l'equip de govern que a més de tenir un sou a la seva feina, cobren 900 euros al mes. Els hi tindria de caure la cara de vergonya, però aquests que manen no saben que es la vergonya.

Anònim ha dit...

pro tu que vols, que la gent traballi per res? perque aquets SI que treballen.

Anònim ha dit...

Nois, no anem per aquí que els nostres també treballàvem i els companys regidors cobràven de l'ajuntament. Crec que hem de ser més positius sinó no ens en sortirem.