dimecres, 28 de desembre del 2011

NO HI HA DINERS PER SEGONS QUÈ

“No hi ha diners” Vet aquí la primera frase que diuen els membres del nou govern i que porten mig any repetint a tort i dret. No sabem si això és del tot veritat o no, però el que pot veure qualsevol ciutadà és que certament no hi ha diners per segons què però sí n'hi ha per segons qui.
Per exemple, la majoria d'entitats d'Arbúcies encara no han vist ni un euro de les subvencions pactades, estem parlant de la majoria de les entitats esportives, culturals, solidàries, etc. Totes elles entitats sense ànim de lucre i que treballen desinteressadament pel poble.
Però hi ha alguna entitat sí que ha rebut subvencions i en algun cas certament generosa.
Arribats a aquest punt ens podem preguntar quin criteri ha seguit Entesa per fer aquesta discriminació – donar a uns sí i a altres no - ... la veritat és que com que no hi ha transparència ni explicacions clares, podem pensar que han afavorit els seus amiguets o han pagat favors a qui els va ajudar .. i si esbrinem quines són o qui hi ha a les poques entitats afavorides per aquesta loteria veurem que les sospites es confirmen.
CUPA no discuteix la subvenció a aquestes entitats, però sí denunciem el tracte discriminatori i partidista que Entesa dedica a la majoria de les entitats d'Arbúcies.