dimecres, 21 de novembre del 2012

Comunicat de suport de CUPA a la CUP-Alternativa d'Esquerres pel 25 N

És l’hora del poble i també ho volem tot. Són els lemes de la campanya de la CUP-Alternativa d’Esquerres, però també podrien ser els de CUPA en qualsevol campanya electoral.
Per primera vegada la CUPA decideix donar suport a una candidatura en les eleccions al Parlament de Catalunya. Per què?
Doncs perquè l’Esquerra Independentista s’hi presenta.
Perquè la CUP-Alternativa d’Esquerres aposta per un model social totalment diferent a l’actual. Un model basat en la igualtat i la solidaritat entre les persones.
Perquè la CUP-Alternativa d’Esquerres treballa cada dia pel dret a decidir. Però a decidir quin país volem, a decidir com el volem organitzar social, econòmica i culturalment, amb una economia que estigui al servei de les persones i no dels bancs i les grans multinacionals.
Perquè la CUP-Alternativa d’Esquerres només entén que els Països Catalans són el nostre referent territorial. De Fraga a Maó i de Salses a Guardamar.

Perquè la CUP-Alternativa d’Esquerres proposa un model territorial respectuós amb el medi i al servei de les persones.

Perquè el model de la CUP-Alternativa d’Esquerres passa per la igualtat d'oportunitats, les llibertats, i els drets socials i laborals.

Perquè la CUP-Alternativa d’Esquerres la integren gent com nosaltres. Lluitadors i lluitadores que cada dia es deixen la pell al carrer per tal d’aconseguir un poble lliure i solidari.

I perquè,com clamava la gent que va omplir a vessar l’antic palau d’esports, en l’acte central de campanya que el diumenge passat va fer la CUP a Barcelona, som ANTICAPITALISTES.


Per totes aquestes raons la Candidatura Unitària i Popular d’Arbúcies, la CUPA demana que el proper diumenge 25 de novembre votis la CUP-ALTERNATIVA D’ESQUERRES.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Això que es la primera vegada que es dona suport a una formació politica es mentida, durant al menys una legislatura, la CUPA dinava suport a ICV amb la cua que portava al darrea de les EPM, recordeu. CUPA-EPM