divendres, 14 de novembre del 2014

CACICADA DE L'ALCALDE D'ARBÚCIES

De la sèrie dites i refranys: “Ordeno i mando i que se haga pronto”

A la reunió del d'Arbúcies per la Independència, secció local de l'ANC, de dilluns dia 20 d'octubre s'acordà embolicar de groc, dintre de la campanya “Ara és l'hora – vestim Catalunya de groc”, diversos llocs i espais emblemàtics i vistents de la vila: el carrer Camprodon, les escultures de la via pública, l'arbre de plaça, etc..
El divendres 24 una brigada de l'ANC portà a terme algunes d'aquestes accions.
El dilluns 27 dues o tres de les escultures que s'havien embolicat amb plàstic groc van aparèixer desembolicades.
Preguntat l'alcalde si en sap alguna cosa, va resultar que havia estat ell mateix qui havia ordenat treure-ho... Davant el qüestionament d'aquesta decisió unilateral va esgrimir raons tan peregrines com que són espais públics, que no se li havia comunicat a ell, que no quedava bé, que molta (?) gent se li ha queixat perquè no li agradava... i per tant va decidir fer-ho treure...
La veritat és que des de CUPA pensem que això és una pura cacicada, quan tota Catalunya s'està vestint de groc l'alcalde d'Arbúcies fa treure alguns dels llocs embolicats perquè a ell no li sembla bé la manera com s'ha fet i com que és el que mana i és creu l'amo del poble ho fa i prou!
Cal dir que aquest no és la primera ni l'única actuació discutible de l'equip de govern en aquest tema. Per citar només algunes vegis un parell d'exemples: els va costar déu i ajut i molt de temps decidir-se a posar els cartells de “municipi per la independència”; totes les regidores i regidors d'Entesa han votat en contra de les mocions en que demanàvem posar l'estelada al balcó de l'ajuntament.
Ara bé a posar-se medalles i figurar en llocs públics, el primer.

Nota: hem esperat fins ara a fer-ho públic per no entorpir el procés i l'acte del 9N.