dijous, 2 de maig del 2013

MANIFEST DE CUPA PEL 1r. DE MAIG



Prop de 500 aturades d’una població activa de 2000 persones, que suposa un 25% de taxa d’atur, treballadores amb condicions i salaris precaris i cada cop més empreses que tanquen o s’emporten la feina a països empobrits on poden explotar encara més la nostra classe, la classe treballadora! Els últims casos: 96 acomiadaments de NOGE al tancar l’empresa amb un procés més que sospitós fet pel seu propietari Miquel Genebat; un expedient de regulació a l’empresa JOCAVI que pretén acomiadar pràcticament la totalitat de les treballadores directes de la fàbrica, 35, ja que s’emportarà tota la producció a països amb mà d’obra barata; i no podem oblidar les 13 treballadores acomiadades a l’Ajuntament d’Arbúcies per l’equip de govern d’Entesa-PSC. I les afortunades que poden treballar, ho fan sota unes condicions d’explotació brutals. Contractes precaris per ETT’S, salaris per sota 1000 €, llargues jornades, etc.I tot això avalat per les reformes laborals aprovades per les polítiques neoliberals portades a terme per aquelles que ens governen! Aquesta és la greu situació que empitjora dia rere dia a Arbúcies.
Des de CUPA fem una crida a la Unitat Popular per tirar endavant. Per combatre directament aquesta crisi, que no és més que una conseqüència directe del capitalisme salvatge que ens ofega. Només a través de la organització als nostres pobles, l’acció directe i la desobediència sota el paraigües de la Unitat Popular podrem fer front a aquest sistema d’explotadors i explotats, a aquest sistema que tracta les persones com a mercaderies.
Perquè som conscients que el futur que ens espera depèn de la resposta que siguem capaces de donar, perquè sabem que només guanyarem si ens organitzem i plantem cara, perquè no només volem parar el cop sinó que volem guanyar. Per tot això, aquest primer de maig i els que vinguin, serem al carrer!
Visca la classe treballadora!!
Visca el primer de maig!!
Visca la Terra!