dijous, 18 de desembre del 2008

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE. CUPA: LA POLÍTICA AL SERVEI DEL POBLE


La sala de conferències del Museu Etnològic del Montseny La Gabella es va omplir de públic per assistir a la presentació del llibre CUPA: la política al servei del poble. En un temps que la política està molt desacreditada, defensa el municipalisme com acció propera a la ciutadania i amb base participativa. Es ponents Julià Guillamon i Julià de Jódar, van donar dues visions. El primer recordà com les seves estades de juventut a la Vila li van deixar una empremta veient com s'organitzaven actes al final del franquisme, el pas de la Marxa de la Llibertat o celebracions de l'11 de setembre. El segon, va fer una lectura més política: el posicionament de CUPA en l'àmbit local, nacional i de solidaritat internacional. Finalment es va recuperar una breu filmació del sopar de constitució de l'Assemblea de Catalunya que va ser l'origen de la Candidatura.

1 comentari:

CUPA Arbúcies ha dit...

CUPA: La política al servei del poble
Aproximació a trenta anys d’història

Una obra col•lectiva. Pròleg, Jordi Pujadas. Introducció: Daniel Martí.
Visions internes: Jordina Boix, Jaume Soler i J M Rueda.
Visions externes: Eudald Carbonell, Martí Boada, Ignasi Riera, Toni Strubell, Sebas Parra, Xavier Joanpere. Amb cronologia, llistes, fotos, dades i documents.

“Podeu adquirir aquest llibre a les llibreries d'Arbúcies, al MEMGA la Gabella, a la llibreria les Voltes de Girona i al local de CUPA"